Taas sitä tutkittiin: Tämäkö paras aika harrastaa seksiä?

Tutkimuksen mukaan lauantai-ilta on ainakin naisen näkökulmasta parasta aikaa seksille. Jännittävintä seksi taas on ulkosalla.

Tutkimuksen mukaan nainen haluaa seksiä todennäköisimmin myöhään lauantai-iltaisin. Brittitutkimukseen osallistui tuhat naista, kertoo medicaldaily.com.

Selvityksen mukaan naisen libido on aktiivisimmillaan lauantai-iltaisin kello 23. Aihetta on tutkittu aiemminkin, ja esimerkiksi lontoolaisen School of Economicsin tutkimuksen mukaan paras aika harrastaa seksiä on torstaiaamu.

Joissain aiemmissa tutkimuksissa on myös havaittu, että seksihormonien tasot ovat viisi kertaa korkeammat aamuisin verrattuna muihin vuorokaudenaikoihin.

Irlantilaisnaiset aktiivisia mutta tyytymättömiä

Women's Health magazinen brittinaisiin keskittyneen tutkimuksen mukaan seksuaalisesti tyytyväisimpiä olivat Skotlannissa ja South Westissä asuvat naiset. Irlantilaisilla naisilla meni huonoiten, sillä heistä vain noin 30 prosenttia ilmoitti olevansa makuuhuonepuuhiinsa tyytyväisiä. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että skottivastaajista tyytyväiseksi itseään kuvasi 82 prosenttia.


Irlantilaisnaiset harrastivat kuitenkin muita enemmän seksiä, sillä 42 prosenttia heistä antautui intiimiin kanssakäymiseen useammin kuin kolme kertaa viikossa. Lontoossa asuvista naisista 33 prosenttia harrasti seksiä yhtä usein.

Seksin harrastamista ulkona pidettiin jännittävimpänä eroottisen kohtaamisen muotona. Seuraavaksi jännittävimpinä pidettiin seksiä töissä ja rannalla. 40 prosenttia briteistä oli rakastellut ulkoilmassa. Aina seikkailumielelle ei kuitenkaan ole tilaa: skottinaisista 28 prosenttia oli harrastanut seksiä vain kotonaan.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja