Taas päävalmentajalle potkut! Jo puolet Veikkausliiga-seuroista päätynyt kovaan ratkaisuun

Veikkausliigassa pelaava AC Oulu on seuraava joukkue, joka vaihtaa päävalmentajaa kesken kauden. Ricardo Duarte on vapautettu tehtävästään.

Valmennuksesta päävastuun loppukauden ajan kantavat Rauno Ojanen ja JP Savolainen. Muu valmennustiimi jatkaa niin ikään tehtävissään. 

Ricardo Duarte valmensi oululaisseuraa lähes kahden vuoden ajan. Aiemmin viime viikolla kerrottiin, ettei portugalilaisen optiota ensi kaudesta oteta käyttöön. 

– Joukkueen otteet eivät ole sujuneet viime aikoina toivotulla tavalla. Kaksi tappiota viikon sisään Ilvekselle ja samalla tippuminen Suomen cupin välierässä aiheuttivat lopullisesti sen, että seura päätyi tekemään välittömästi muutoksia valmennuksen osalta, joukkueen tiedotteessa perusteellaan. 

AC Oulu on Veikkausliigassa tällä hetkellä neljäntenä. Joukkue on jo kuudes, joka vaihtaa päävalmentajaa kuluvalla sesongilla. Vaihdokseen ovat päätyneet myös KuPS, HJK, Ilves, KTP ja IFK Marienhamn. Kaikkiaan siis puolet joukkueista pelaa eri valmennuksessa kuin kauden alkaessa.

 

Lue myös:

    Uusimmat