Taapero kiipesi vauvan sänkyyn päivähoidossa ja hyökkäsi kimppuun – hoitajat eivät tehneet mitään, vaikka kuulivat itkun

12:00

Taapero kiipesi 10 kuukautta vanhan vauvan sänkyyn ja puri tätä ympäri kehoa. Päiväkoti sai tuhansien dollarien sakot.

Osaako pieni lapsi kiusata? Katso yllä oleva video!

Australialaisperhe joutui viemään kymmenen kuukautta vanhan vauvansa sairaalaan, kun toinen lapsi oli päiväkodissa hyökännyt tämän kimppuun.

Viime vuoden toukokuussa yksityisessä päiväkodissa Perthissa kaksi lasta laitettiin päiväunille erillisiin sänkyihin. PerthNow kertoo, että päiväkodinhoitajat eivät kiinnittäneet mitään huomiota 10-kuukautisen vauvan itkuun, sillä lapsella oli "tapana itkeä yliväsyneenä".

Kun 40 minuuttia oli kulunut nukkumaanmenosta, yksi hoitajista palasi huoneeseen, josta hän löysi toisen, alle kaksivuotiaan lapsen vauvan sängystä. Pieni vauva oli veren ja naarmujen peitossa.

Vasta perhe vei sairaalaan

Ensin hoitaja ajatteli vammojen johtuneen sängystä löytyneestä korvakorusta. Henkilökunta antoi lapselle ensiapua ja ilmoitti tapauksesta vanhemmille.

Pienen vauvan setä tuli hakemaan lapsen 45 minuuttia myöhemmin ja vei tämän lääkäriin, jossa perhettä neuvottiin viemään pieni lapsi sairaalaan.

Vauva oli saanut oikeaan korvaansa hiertymiä sekä molempiin poskiin, vasempaan ohimoon, otsaan, rintaan, vasempaan käteen, selkään, takapuoleen, oikeaan jalkaan ja vasempaan jalkaterään ruhjeita. Myöhemmin varmistui myös, että toinen lapsi oli kiivennyt 10-kuukautisen sänkyyn ja purrut tätä useita kertoja.

Päiväkoti parantaa valvontaa

Purevan lapsen paikka päiväkodissa peruttiin jo kaksi viikkoa tapauksen jälkeen. Seeds WA Childcare and Early Learning Centre -päiväkoti on saanut 10 000 dollarin sakot tapauksesta.

Päiväkodissa on nyt tapauksen seurauksena lisätty valvontaa päiväunilla, ja lapsia käydään nyt tarkastamassa kymmenen minuutin välein. Myös lastensänkyjä on paranneltu niin, ettei niistä pysty kiipeämään toiseen. Lisäksi yksi henkilö on irtisanottu.

Lähteet: PerthNow, Kidspot

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja