Syyttäjä tyytymätön vain Joensuun 4-vuotiaan kuoleman aiheuttaneen äidin tuomioon

Syyttäjä ei tiedä, valittaako Joensuun tuomiosta – pitää rangaistuksia melko ankarina 2:23
Näin Joensuun tapauksen syyttäjä kommentoi tuomiota ja siitä valittamista tuoreeltaan.

Syyttäjä on ilmoittanut tyytymättömyyttään Joensuussa kuolleen 4-vuotiaan väkivaltaisesta kuolemasta annetusta tuomiosta.

Tyytymättömyyttä tuomioon ilmoittanut voi valittaa siitä hovioikeuteen.

Syyttäjä on ilmoittanut tyytymättömyyttään lapsen äidin Muusa Tuulia Katariina Rissasen tuomion osalta. Hän on tyytymätön syyksi lukemisen ja rangaistuksen osalta. Hän viittaa ilmoituksessaan syytekohtiin, joissa kyse varkaudesta, huumausainerikoksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Syyttäjä oli vaatinut naiselle tuomiota taposta. Nainen tuomittiin törkeästä kuolemantuottamuksesta 3 vuoden 7 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Sen sijaan lapsen isäpuolen Sebastian Simon Daniel Halosen tuomiosta syyttäjä ei ole ilmoittanut tyytymättömyyttä. Hän oli vaatinut miehelle tuomiota murhasta, mutta mies tuomittiin törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta 7 vuoden 9 kuukauden tuomioon.

Isäpuolen avustaja kertoo MTV Uutisille, että tämä tyytyy käräjäoikeuden tuomioon eikä aio siitä valittaa.

Jo entuudestaan lapsen äiti, tämän äiti eli lapsen isoäiti sekä lapsen isä ovat valittaneet tuomiosta. Lapsen äiti valittaa koko tuomiosta. Lapsen isä taas on tyytymätön äidin tuomioon kokonaisuudessaan ja isäpuolen tuomioon kärsimyskorvauksen osalta. Lapsen isoäiti on tyytymätön koko tuomioon.

Tyytymättömyyden ilmoittamisen määräpäivä on tänään. Ilmoitukset voivat siis muuttua vielä kello 16.15 asti. 

Saiko Joensuussa kuollut 4-vuotias oikeutta? Rikostoimittajat ruotivat tuomiota 13:46
Saiko Joensuussa kuollut 4-vuotias oikeutta? Rikostoimittajat ruotivat tuomiota.

Lue myös:

    Uusimmat