Mainos

Syyskuun viimeinen päivä sujui kuin normaali kesäviikonloppuilta konsanaan

Eilinen harvinaisen lämmin ilta sujui poliisin mukaan ilman erityisiä selkkauksia.

Turun poliisista kerrotaan, että ilta ja yö olivat toki ajankohtaansa nähden poikkeuksellisia. Syyskuun viimeinen ilta nimittäin muistutti poliisin näkökulmasta normaalia kesäviikonloppuiltaa.

Turussa poliisin työtehtävät liittyivät tyypilliseen viikonloppuillan häiriökäyttäytymiseen. Myöhäisiltaan osui lieviä pahoinpitelyjä ravintoloiden sulkeutumisen aikoihin. Päihtyneitä ihmisiä ei ollut mainittavassa määrin liikkeellä, mutta ilmassa oli kesäviikonlopun tunnelmaa.

Helsingissä eilisilta ja yö olivat hieman normaalia vilkkaampia, ja poliisilla oli tavallista perjantai-iltaa enemmän työtehtäviä. Kyse oli kuitenkin tavanomaisista häiriökäyttäytymiseen liittyvistä työtehtävistä.

Tampereen poliisissa ennakoitiin vilkasta perjantai-iltaa, joka lopulta osoittautui vasten odotuksia varsin rauhalliseksi.

– Meillä ei ollut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, normaali viikonloppuilta. Ihmeen hyvin se sujui, Tampereen poliisista kerrotaan.

Viikonloppuiltoina poliisia työllistävät erilaiset häiriökäyttäytymiseen liittyvät tapaukset. Yleensä kyse on ilkivallasta, vahingonteoista, lievistä pahoinpitelyistä ja esimerkiksi varkauksista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.