Mainos

Syrjälä TietoEnatorin toimitusjohtajaksi

Syrjälän valinnassa painoivat muun muassa johtamistaito ja kansainvälinen kokemus. TietoEnator erotti edellisen toimitusjohtajan lokakuussa yhtiön huonon taloudellisen kehityksen vuoksi.

Tietotekniikan palveluyritys TietoEnator on saanut uuden toimitusjohtajan. Uusi toimitusjohtaja on Hannu Syrjälä, joka nykyisin työskentelee Yhdysvalloissa GE Healthcarella.

Syrjälä aloittaa toimitusjohtajana viimeistään helmikuussa. TietoEnatorin hallituksen mukaan Syrjälän valinnassa painoivat muun muassa johtamistaito ja kansainvälinen kokemus.

TietoEnatorin hallitus erotti edellisen toimitusjohtajan Pentti Heikkisen lokakuussa yhtiön huonon taloudellisen kehityksen vuoksi.

Toimitusjohtaja löytyi Yhdysvalloista

TietoEnatorin hallituksen puheenjohtaja Matti Lehti kertoi, että valinnassa painoi kyky johtaa asiantuntijaorganisaatiota, kansainvälisyys, kunnianhimon taso ja näytöt toimimisesta yhtiössä, jonka tavoitteet ovat korkealla. Hänen mukaansa Syrjälä täyttää kaikki ehdot.

Syrjälä kuvaa itseään henkilöksi, jolle johtajuus on ominaisuus. Urallaan hän on toiminut johtotehtävissä Yhdysvaltain ja Suomen lisäksi Australiassa.

Viimeksi kuluneiden kahden vuoden aikana TietoEnatorin toiminta on takkuillut pahasti. Tulosvaroituksia on tullut useita, ja yhtiön osakkeen arvo on pudonnut. Lehti teki selväksi, että Syrjälä on palkattu taloon muuttamaan yhtiön suunta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.