Mainos

Syövästä selvinnyt äiti järjesti pojalleen huikeat ”Dubai-teemajuhlat” – pulitti jättisumman yhdestä päivästä: "Ette usko, mitä suljettujen ovien takana tapahtui"

Äiti lupasi itselleen, että järjestäisi lapselleen hulppeat tanssiaisjuhlat, mikäli selviäisi vaikeasta sairaudesta. Hän myös piti lupauksensa!

Kaivele muistiasi: paljonko panit rahaa valmistujaisjuhliisi? Mitä sitten vastaatkaan, eräs amerikkalaisäiti käytti enemmän – paljon enemmän.

Äiti Saudia Shuler halusi antaa pojalleen Johnny "JJ" Eden Juniorille, unohtumattomat Dubai-teemaiset juhlat. Unelman toteuttamiseen kului 25 000 dollaria. Shuler halusi juhlistaa elämää: hän sai 40-vuotiaana halvauksen ja sairastui muutama vuosi sitten syöpään. Johnny on myös menettänyt isänsä.

Äiti lupasi itselleen, että järjestäisi lapselleen hulppeat tanssiaisjuhlat, mikäli selviäisi. Hän säästi juhlia varten vuosia, kertoo 6ABC-uutissivusto. Osa varoista saatiin lahjoituksena.

– En ole koskaan nähnyt poikaani näin onnellisena. Jos tunnette hänet, tiedätte, että hän on rento, nöyrä eikä pidä huomiosta. Hän ei innostu mistään, äiti kuvaili Instagram-tilillään.

Alkuperäinen suunnitelma oli lähettää Johnny Dubaihin juhlimaan, mutta idea Dubain tuomisesta paikallisen naapuruston kadulle voitti. Äidin mukaan juhlien järjestämisessä oli useita ongelmia.

– Ette usko kaikkea, mitä suljettujen ovien takana tapahtui. Joten hymy tässä merkitsee minulle kaikkea.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Johnnyn juhliin tuotiin muun muassa kolme tonnia hiekkaa, vuokrakameli sekä lainattuja luksusautoja: Range Rover, Rolls Royce ja Lamborghini.

– Ei Dubaita voi olla ilman hiekkaa. Halusin lähettää hänet matkaan räjähtävästi. Halusin tehdä jotakin, mitä kukaan muu ei tee, Shuler kommentoi philadelphialaislehdelle.

Nuorella miehellä oli kolme seuralaista, ja heille kaikille teetettiin iltapuku. Mies itse käytti kolmea stylistin suunnittelemaa erillistä asua.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Shulerin kolmen vuoden juhlasuunnittelu todella kannatti. Kaikkia juhlat eivät kuitenkaan miellyttäneet: kritisoijien mukaan rahat olisi pitänyt käyttää pojan koulumaksuihin, ja perhe on saanut kuulla epäilyjä jopa siitä, että rahat tulivat laittomuuksista. Äiti ei välitä mollaajista.

– Ette ymmärrä, miten iso asia tämä on minulle ja perheelleni. Ja, kyllä, tuhlasin poikaani. Monet ihmiset kritisoivat minua. Käytin vähän yli 25 000 dollaria. Arvatkaa, mitä? Se oli joka pennin arvoista.

Johnny valmistuu pian, ja siirtyy seuraavaksi yliopistoon. Äiti suunnittelee hulppeita juhlia myös nuoren miehen valmistujaisia varten!


***

2:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.