Äiti käytti 1-vuotiaan synttäreihin yli 7 000 euroa: "Jokaisen käsitys siitä, mikä on ylellistä, on erilainen"

1:51

Juhlia rakastava australialaisäiti perustelee ökyjuhliaan sillä, että rahaa kyllä löytyy asioihin, jotka ovat sen arvioisia, kertoo Yahoo Lifestyle.

Katso yllä olevalta videolta ohjeet upeaan, lastenjuhliin sopivaan merirosvolaivakakkuun!

Kuinka paljon rahaa on liika lapsen syntymäpäiväjuhlista? Aikaisemmin olemme kertoneet eräästä äidistä, joka käytti tyttärensä 9-vuotisjuhliin jopa 1 200 euroa. Eräs australialainen äiti on kuitenkin mennyt vielä pidemmälle.

Melbournelainen Jackie Lam, 31, käytti nimittäin 12 659 Australian dollaria eli 7 854 euroa poikansa Lachlanin juhliin, kun tämä täytti vastikään yksi vuotta.

Juhlat järjestettiin rannalla sijaitsevassa juhlapaikassa, jonne oli kutsuttu yhteensä 125 aikuista ja 50 lasta.

Aikuiset saivat nauttia ravintolan tavallisesta tarjonnasta, mutta Jackie suunnitteli kokin kanssa erityisesti lapsia varten erillisen menun.

Kuukausien suunnittelutyö

Jackie kertookin, että hän vihaa lasten juhlia, jotka on suunniteltu aikuisille. Niinpä yksivuotissynttäreillä oli myös ohjelmaa, sillä äiti oli hankkinut paikalle kasvomaalarin, ilmapallohahmojen tekijän sekä pallomeren.

Tapahtuman ikuisti totta kai myös ammattivalokuvaaja.

Jackie kertoo aloittaneensa juhlien suunnittelun jo pojan ollessa vasta kaksi kuukautta. Ennen juhlia äiti taas käytti tunteja yksityiskohtaisten koristeluiden luomiseen.

Kaikki eivät kuitenkaan pröystäileviä juhlia ole ymmärtäneet. Muun muassa Jackien perhe ja ystävät vertasivat yliampuvia juhlia jopa häihin.

Jackie kuitenkin puolustaa hienoja juhliaan ja rahan tuhlaamista.

"Meillä ei ehkä ole syvimpiä taskuja"

– Jokaisen käsitys siitä, mikä on ”ylellistä”, on erilainen. Ehkä poikani syntymäpäiväjuhlat olivat ”liikaa” joillekin, ehkä eivät toisille, Jackie kommentoi paikallisille medioille.

Jackien mukaan hän ymmärtää kyllä, että juhliin kului paljon rahaa, mutta on silti sitä mieltä, että se oli sen arvoista.

– Olen aina rakastanut juhlia tai juhlimisen syyn etsimistä ja ylitse menemistä. Meillä ei ehkä ole syvimpiä taskuja, mutta me uskomme, että kun raha on hyvin tuhlattua ja oikeista syistä, me saamme sen järjestymään.

Vanhemmat halusivat juhlistaa nimenomaan yksivuotiasta Lachlania myös eräästä toisesta syystä. He olivat menettäneet ensimmäisen lapsensa keskenmenon vuoksi.

Nyt juhlien järjestämisestä intoutunut Jackie onkin perustanut oman yrityksensä, joka on erikoistunut tapahtumien suunnitteluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja