Mainos

”Syöpä ei estä minua olemasta prinsessa” – 17-vuotiaan tyrmäävät mallikuvat ihastuttavat maailmalla

17-vuotiaan teksasilaistytön upeat kuvat vetävät sanattomaksi.

Elämä voi joskus muuttua hetkessä.

Andrea Sierra Salazarin äiti vei tyttärensä lääkärille helmikuussa löydettyään tämän niskasta möykyn. Heillä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan, että se paljastuisi syöväksi. Mitään oireita ei ollut.

– En olisi tiennyt, että minulla on syöpä, mutta eräänä iltana nukuin huonossa asennossa ja niskaani sattui. Kokeilin niskaani ja tunsin ison pallon.

Tytölle diagnosoitiin eräs Hodgkinin taudin muoto.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Hoitojen vuoksi Andrea on joutunut olemaan paljon poissa koulusta. Niinpä hänen äitinsä ehdotti, että tyttö käyttäisi vapaa-aikansa mallikuvauksissa harrastuksessa, jota Andrea on rakastanut jo 13-vuotiaasta.

Andrea menetti hiuksensa kemoterapian vuoksi, joten hän päätti hyödyntää kuvauksissa erilaisia peruukkeja. Hiusten menettäminen sai hänet kuitenkin tuntemaan olonsa myös epävarmaksi.

– Ennen kemoterapiaa olin aina ollut itsevarma, mutta kun hiukseni alkoivat putoilla, katsoin peiliin enkä tuntenut oloani enää niin itsevarmaksi.

”Syöpä ei estä minua olemasta prinsessa”

Andrean äiti kertoi tyttärensä tarinan useille valokuvaajille ja mallitoimistoille, jotka ottivat Andrean mielellään kuvauksiin mukaan. Eräs valokuvaajista, Gerardo Garmendia, sai tallennettua täydellisen hetken mallinsa kanssa. Hetken, joka inspiroi ihmisiä ympäri maailman.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

"Syöpä ei estä minua olemasta prinsessa" kuuluu teksti upeiden kuvien yhteydessä. Andrea jakoi kuvat Twitter-tilillään ja niille on ropissut tykkäyksiä jo 200 000. Lisäksi päivitystä on jaettu jo liki 100 000 kertaa.

Kuvat on otettu sen jälkeen, kun Andrea löysi itsestään uudenlaista itsevarmuutta, jonka ansiosta hän uskalsi poseerata ilman peruukkia.

– Ymmärsin, ettei minulla ollut mitään syytä hävetä sitä, miltä näytän. Minun pitäisi olla ylpeä, rohkea tyttö sanoo.

Kuvillaan Andrea haluaa inspiroida erityisesti nuoria tyttöjä, joille hiusten menettäminen voi olla erityisen kova paikka.

Video: Ennakoi riskit – millaisiin luomiin kannattaa kiinnittää huomiota?

3:49


Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.