Mainos

Syntymäkuukautesi sen kertoo: Näin rakastut vuonna 2018

Rakastuminen on ihanaa aikaa. Uusi vuosi tuo mukanaan myös uudet kujeet ja uudet ihmiset. Thought Catalog -sivusto jakaa ennustuksensa, millaiseen henkilöön rakastut ensi vuonna. Ennustus pohjautuu syntymäkuukauteesi. Osuuko kuvaus kohdalleen?

Tammikuu

Kunnianhimosi ja ahkeruutesi ovat parhaita puoliasi. Vuonna 2018 rakastut kuitenkin henkilöön, joka osoittaa, että elämässä on niin paljon muutakin kuin työnteko. Hän tukee sinua 100-prosenttisesti urallasi ja auttaa saavuttamaan päämääräsi, mutta muistuttaa myös nostamaan katseen ruudulta, avaamaan silmät ja kokemaan ympäröivän maailman. Työ on tärkeää, mutta niin ovat perhe, ystävät, oma hyvinvointi ja ajoittainen pieni hulluttelukin.

Helmikuu

Vuonna 2018 rakastut täysin odottamatta henkilöön, johon et olisi koskaan voinut uskoa rakastuvasti. Hän saa hitaasti ja varmasti varastettua huomiosi puolelleen. Hän on alusta asti nauttinut valoisasta ja kuplivasta luonteestasi, mutta nyt hän myös haastaa sinut menemään pidemmälle, päästämään menemään ja olemaan oma ihana itsesi.

Maaliskuu

Vuonna 2018 rakastut henkilöön, joka vihdoin pitää huolta sinusta! Olet aina laittanut muut edellesi, pitänyt heistä huolta etkä ajatellut tarpeeksi itseäsi ja tarpeitasi. Tuleva rakkautesi näkee sinut henkilönä, jonka hän haluaa tehdä onnelliseksi ja josta hän haluaa huolehtia. Hän ei mieti ainoastaan sitä, mitä voit tehdä hänen hyväkseen. Rakastut kovaa ja nopeasti.

Huhtikuu

Vuonna 2018 löydät itsesi suhteesta, jossa sinun ei enää koskaan tarvitse pyydellä anteeksi voimakkaita tunteitasi. Menneisyydessäsi olet aina tuntenut itsesi hieman itsetietoiseksi avoimuudestasi ja siitä varmuudesta, jolla tunnet itsesi ja omat halusi. Vihdoin löydät kuitenkin ihmisen, joka rakastaa juuri näitä piirteitä ja saa sinut olemaan entistä enemmän oma itsesi.

Toukokuu

Hyvin motivoituneena ja aina liikkeessä pysyvänä ihmisenä sinulla on aina metrejä pitkä lista asioita, jotka haluat tehdä. Vuonna 2018 rakastut kuitenkin ihmiseen, joka vähentää sinua vaivaavaa levottomuuden tunnetta. Menneisyydessä sinusta on tuntunut, että kumppanisi on ollut taakka ja et ole päässyt toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi. Nyt vastaavaan huoleen ei ole syytä, sillä tuleva rakkautesi antaa sinulle molemmat – voit olla rakastunut, onnellinen ja aloilleen asettunut versio itsestäsi sekä itseäsi haastava ja omia unelmiasi seuraava ihminen.

Kesäkuu

Vuonna 2018 löydät itsesi vihdoin suhteesta sellaisen henkilön kanssa, jota olet aina halunnut. Hän on herkkä, hellä ja rakastava, eikä saa koskaan sinua tuntemaan tylsistyneeksi, hermostuneeksi tai epäkiinnostavaksi. Hän on ihminen, joka ymmärtää mahtavaa huumorintajuasi ja saa sinut puhumaan ihan mistä aiheesta tahansa. Keskustelut liikkuvat myös herkkien aiheiden ympärillä – eivätkä ole koskaan tylsiä tai värittömiä.

Heinäkuu

Vaikka oletkin hyvin ystävällinen, magneettinen ihminen, joka saa ystäviä hetkessä, on sinulle hyvin vaikeaa oikeasti avautua ja antaa kaikkesi romanttista suhdetta varten. Vuonna 2018 rakastut henkilöön, johon et olisi koskaan voinut uskoa rakastuvasi. Tuleva rakkaasi saa sinut heti lumoihinsa, sillä hän saa sinut tuntemaan olosi hetkessä mukavaksi. Tunnet itsesi hänen seurassaan energiseksi ja vilkkaaksi, et koskaan väsyneeksi.

Elokuu

Vuonna 2018 päädyt yhteen henkilön kanssa, joka oikeasti puolustaa itseään eikä päästä sinua vaikeista tilanteista kuin koiraa veräjästä. Hän ymmärtää, että sinä olet luonnollinen johtaja ja hyvin itsevarma. Näitä ominaisuuksia hän rakastaa ja kunnioittaa. Mutta hän pitää myös huolta, että suhde on aina yhteispeliä, etkä pääse valtaamaan lavaa kokonaan itsellesi.

Syyskuu

Vuonna 2018 rakastut henkilöön, joka saa tunteesi pintaan hyvällä tavalla. Aiemmin itsesuojeluvaistosi on saanut sinut suhtautumaan kriittisesti aiempiin kumppaneihisi – olet alitajuntaisesti etsinyt tapoja päästä heistä eroon ennen kuin todella kiinnyt heihin. Nyt vuonna 2018 rakkaasi opettaa sinua ottamaan riskejä ja olemaan pelkäämättä omia tunteitasi.

Lokakuu

Olet maltillinen ihminen, joka omaa terveen itsetunnon. Vuonna 2018 löydät itsesi sellaisen henkilön kainalosta, joka saa sinut olemaan yhä enemmän ja enemmän oma itsesi. Rakkaasi kannustaa sinua jatkamaan omia juttujasi ja säilyttämään oman elämäsi myös parisuhteen ulkopuolella. Teistä tulee mahtava tiimi.

Marraskuu

Vuonna 2018 löydät vihdoin ihmisen, joka on samalla aaltopituudella kanssasi. Sinulla on aina ollut terävä pää, joka on täynnä ideoita. Menneisyydessä sinulla on ollut vaikeuksia päästää toinen ihminen lähelle, sillä olet halunnut suojella itseäsi. Tuleva rakkaasi kuitenkin pysyy vihdoin tahdissasi. Hän ymmärtää sinua ja rakastaa sinua ilman, että olisi täysin riippuvainen sinusta.

Joulukuu

Ensi vuonna rakastut henkilöön, joka muuttaa ajattelutapasi rakkaudesta ja kääntää koko maailmasi päälaelleen – hyvällä tavalla. Hän arvostaa huumorintajuasi ja antaa tilaa, kun sitä tarvitset, mutta myös opettaa sinua elämään hetkessä eikä pelkää temperamenttiasi. Hän opettaa luottamaan järjen sijaan myös sydämesi ääneen ja vaistoihin.

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.