Mainos

Syntyikö 10.10.10 klo 10:10:10 maailman onnekkain vauva?

Numerologit uskovat 10.10.2010 olevan onnenpäivä. Jotkut järjestivät itselleen jopa keisarinleikkauksen saadakseen vauvansa syntymään tänä maagisena päivänä. Pikku-Niamh kuitenkin valitsi syntymäpäivänsä ihan itse.

Päivämäärää 10.10.2010 on arvioitu niin onnekkaaksi, että jotkut äidit järjestivät itselleen keisarinleikkauksen saadakseen vauvansa syntymään kyseisenä päivänä. Niamh Bond saapui kuitenkin maailmaan kymmenes kymmenettä 2010 ihan itsestään – ja ihan vain varmistaakseen hyvän onnensa, myös kymmenen sekuntia kello 10.10 jälkeen. Kahdeksan viikkoa ennen aikojaan maailmaan halunnut tyttö painoi syntyessään vain noin puolitoista kiloa. Synnytyssalin digitaalinen kello tallensi syntymäajan.

Niamh ja hänen äitinsä Keelie Hearne voivat molemmat hyvin ja toipuvat parhaillaan Good Hope -sairaalassa Sutton Coldfielin alueella Birminghamissa, Englannissa.

– Kun katsoin kelloa ja näin sen olevan sekuntienkin kohdalta kymmenen yli, olin äimistynyt. Se on todella ihmeellistä ja erityistä etenkin kun vauva on ensimmäiseni. Hän on todella pieni ja upea, 20-vuotias Hearne kertoo.

Hearne oli suunnitellut jatkavansa tarjoilijan työssään 29.10 asti, kuukautta ennen laskettua aikaansa. Lauantai-iltana lapsivesi kuitenkin tuli hänen työvuoronsa aikana ja Hearne vietiin sairaalaan. Sunnuntai-aamuna klo 9.40 synnytys oli jo täydessä käynnissä. Hänen miehensä Dean Bond, 22, oli mennyt yöksi kotiin ja hänet soitettiin palaamaan pikaisesti sairaalaan.

– Tämä on uskomatonta ja toivottavasti tämän vuosisadan onnekkaimpana päivänä syntyminen tietää onnea vauvallemme ja meille, muurariksi opiskeleva Bond sanoo.

Numerologit uskovat kerran vuosisadassa tapahtuvien "täydellisten kymppien" symbolisoivan voimakasta uudelleensyntymisen hetkeä. Jotkut heistä väittävät, että eilinen oli vuosisadan onnekkain päivä. Tätä silmällä pitäen arviolta 31 050 paria avioitui eilen ympäri Iso-Britanniaa, mikä on kymmenen kertaa normaalisunnuntain vihkimismäärää enemmän.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.