Mainos

Synnytystä aikaistettiin koskettavan syyn vuoksi: Isä ehti nähdä vastasyntyneen ennen kuolemaansa

Rohkean äidin ansiosta vakavasti sairas isä ehti tavata vastasyntyneen tyttärensä, ennen kuin vaipui koomaan ja menehtyi. 

Jos jokin auttoi Mark Aulgeria taistelemaan vakavaa syöpää vastaan, se oli uutinen siitä, että hänen vaimonsa Diane odotti pariskunnan viidettä lasta.

Viime jouluna, kahdeksan kuukauden pituisen kemoterapiajakson jälkeen näytti jo siltä, että Mark oli selättänyt kolmanteen vaiheeseen edenneen paksusuolensyövän, mutta uudenvuodenpäivänä miehen kunto romahti. Hänelle diagnosoitiin keuhkofibroosi, jonka seurauksena hapen virtaus aivoihin ja muihin tärkeisiin elimiin oli vaikeutunut.

Lääkärit kertoivat perheelle, että isä ei todennäköisesti tulisi koskaan näkemään syntymätöntä tyttölastaan. Isälle annettiin vain viikko elinaikaa. Diane kuitenkin päätti, että niin ei saisi tapahtua. Hänen miehensä ei saisi menehtyä, ennen kuin oli ehtinyt tavata kuopuksensa.

"Minulle se oli kaunis päivä"

Diane teki raskaan päätöksen ja päätti luopua suunnittelemastaan luonnollisesta synnytyksestä. Hän halusi aikaistaa synnytystä antaakseen miehelleen mahdollisuuden pidellä vauvaa ennen kuolemaansa.

– Kun synnytin, hänen sänkynsä oli vieressäni. Minulle se oli kaunis päivä. Hän oli siellä hereillä ja valppaana koko päivän, Diane kertoo.

Kun pariskunnan pieni tyttövauva syntyi, isä oli ensimmäinen joka sai pidellä lasta. Vaimo kertoo nähneensä tuskan miehensä silmissä hänen katsellessaan pientä vauvaansa, jonka kanssa hän saisi viettää aivan liian vähän aikaa.

Synnytystä ei olisi voitua ajoittaa paremmin, sillä seuraavana päivänä Mark vaipui koomaan ja menehtyi muutamaan päivää myöhemmin.  Diane kertoo, ettei kaipaa elämäänsä mitään muuta kuin aviomiehen, jonka rinnalla hän saisi katsella heidän viiden lapsensa kasvavan. Ikävä on kova.

Lähde: Kidspot 

***

1:31


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.