Mainos

22-vuotias äiti sai vakavan komplikaation synnytyksessä – heräsi ilman muistikuvia miehestään tai lapsistaan

Onnellinen syntymänhetki muuttui yllättäen painajaiseksi, kun nuori äiti sai harvinaisen vakavaa verenvuotoa aiheuttavan komplikaation. Nyt nainen luulee olevansa 13-vuotias ja hän tarvitsee jatkuvaa apua arkisissa askareissa.

Raskaiden keskenmenojen jälkeen 22-vuotias yhden lapsen äiti, Walesissa asuva Shannon Everett oli innoissaan kuullessaan olevansa raskaana: 3-vuotias tytär Mika saisi vihdoin sisaren!

Synnytyksen alkaessa tapahtui kuitenkin jotakin, jota perhe ei olisi osannut odottaa: nuori äiti kärsi hyvin harvinaisesta komplikaatiosta, joka aiheutti sydämen pysähtymisen ja vakavan verenvuodon, kertoo Mirror.

Lääkärien taidokkuuden ansioista poika Nico saatiin syntymään terveenä. Shannonin sydän oli kuitenkin pysähdyksissä yhteensä jopa 68 minuuttia, mutta sydän saatiin lopulta sykkimään. Pelastaakseen tuoreen kahden lapsen äidin lääkärit vaivuttivat hänet koomaan.

Kaksi viikkoa myöhemmin Shannon lopulta heräsi koomasta, mutta hänen perheensä kauhuksi äidin muisti oli vaurioitunut pahasti: hän ei tiennyt tai tuntenut kahta lastaan tai kihlattuaan Ioania.

– Menimme sairaalaan sinä päivänä odottaen tulvamme kotiin uuden vauvan kanssa, mutta nyt on kuin meillä olisi myös toinenkin lapsi, koska Shannon tarvitsee paljon huolenpitoa, naisen äiti Nicola Everett kertoo.

Kun täysipäiväisesti tyttärestään huolta pitävä Nicola kysyi Shannonilta tämän asuinpaikkaa, vastasi nainen osoitteekseen paikan, jossa hän asui 13-vuotiaana.

– Hänellä ei ollut mitään tietoa, kuka hänen puolisonsa oli ja hän ei uskonut meitä, kun kerroimme, että hänellä on kaksi lasta. Oli kuin hän olisi unohtanut koko elämänsä ja ajatteli, että oli taas teini-ikäinen.

Tavoitteena on saada Shannon omin jaloin alttarille

Pikkuhiljaa perhe on pyrkinyt palauttamaan naisen muistoja takaisin. Ioanin näyttämät videot vanhemmasta lapsesta Mikasta ovat auttaneet, mutta vastasyntyneen Nicon kanssa on vaikea löytää yhteyttä, sillä äiti ei muista raskaudesta eikä synnytyksestä mitään.

– Olemme ylpeitä Shannonista ja siitä, kuinka pitkälle hän on päässyt. Vastikään hänen isoisänsä kysyi, mikä sai hänet puskemaan eteenpäin niin kovaa ja hän sanoi, että teki kaiken lastensa tähden, Nicola kertoo.

Aivoihin kohdistunut vamma on myös vaikuttanut äidin näköön merkittävästi ja Shannon näkee enää vain muotoja. Fysioterapialla yritetään nyt palauttaa naisen kyvyt syömisestä kävelemiseen.

Tällä hetkellä nuori nainen liikkuu lähinnä pyörätuolilla. Nicola on kuitenkin päättäväinen ja hän haluaa palauttaa Shannonin muistot ja liikkumiskyvyn, jotta tämä voi kävellä itse omin jaloin alttarille parannuttuaan.

– Kun hän oli intensiivisessä hoidossa, sanoin Ioanille, etten ajattelisi hänestä yhtään vähemmän, jos hän jättäisi Shannonin. Hän sanoi, ettei missään nimessä. Hän rakastaa Shannonia ja hän tiesi, että haluaa naimisiin tämän kanssa.

Lähde: Mirror

***

10:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.