Synnyttänyt äiti jakoi koskettavan kuvan muuttuneesta kehostaan: "Tämä kuva on sinulle, joka tahollasi odotat ja toivot lasta"

Desiree Fortin julkaisi Instagramissa kuvan raskausmahastaan synnytyksen jälkeen. Hän haluaa kuvan avulla luoda toivoa lapsettomuudesta kärsiville ja muistuttaa synnyttäneitä naisia siitä, että ryppyjä, arpia ja löysää nahkaa ei pidä hävetä.

Bloggaaja ja valokuvaaja Desiree Fortin tie äidiksi ei ollut helppo. Hänellä diagnosoitiin munasarjojen monirakkulaoireyhtymä.

Raskaaksi tulo kesti kolme vuotta, kertoo The Bump –sivusto. Odotus kuitenkin palkittiin, sillä koeputkihedelmöityksen avulla hän sai kolmoset.

Välillä Desireestä tuntuu vaikealta rakastaa äitiyden myötä muuttunutta kehoaan. Eräs ajatus auttaa häntä kuitenkin sietämään kroppaansa vaikeina hetkiä, ja nyt hän haluaa jakaa sen muillekin.

Haluaa lohduttaa muita

Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa Desiree istuu sängyllä paita ylös käärittynä, jotta mahan roikkuva iho näkyy. Vieressään hänellä on taulu, jossa lukee:

"Jokaista raskauden jättämiä jälkiä inhoavaa naista kohden on yksi, joka toivoisi, että hänellä olisi sellaisia."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut:

– Rakastan tätä sitaattia niin paljon. Minäkin toivoin hurjasti tulevani äidiksi, ja oli uskomatonta saada lopulta tietää sen tapahtuvan.

Desiree kirjoittaa, että kehoon tulleista rypyistä ja venyneestä ihosta huolimatta keho edustaa hänelle naisen kehon voimaa luoda uutta elämää.

Jäljet kertovat rakkaudesta

Desiree kutsuu raskauden kehoon jättämiä jälkiä nimellä ”hope wounds”, vapaasti suomennettuna toivon arvet. Hän kirjoittaa niiden olevan tarinoita toivosta, rakkaudesta ja joskus myös menetyksestä.

– Raskausarvistamme tekee kauniita se, että ne edustavat lapsiamme ja elämää. Tämä kuva on sinulle, joka tahollasi odotat ja toivot lasta.

Desiree päättää kirjoituksensa muistuttamalla äitejä siitä, että he ovat kauniita ja vahvoja.

Lähde: Thebump.com

* * *

Asiantuntijat kertovat, kuinka lapsiperheen arjen pyörityksestä selviää.

7:36

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja