Mainos

Tällaiselta vatsa oikeasti näyttää synnytyksen jälkeen: "Tuntuu oudolta katsoa alas ja nähdä vatsakumpu"

Elise Raquel halusi jakaa kuvan vartalostaan kivuliaalla ja haavoittuvalla hetkellä.

Instagramissa elämästään kertova Elise Raquel sai lapsen kesällä 2017. Raquel päätti jakaa kuvan itsestään tunteja synnytyksen jälkeen. Kuvanottohetkellä Raquel kertoo olleensa tunteiden vallassa, kipeä ja haavoittuva. Samalla pienen tytön saattaminen maailmaan tuntui upealta.

– Tuntuu oudolta katsoa alas ja nähdä vatsakumpu, vaikka pitelet vauvaasi sylissäsi, vaikka olet tehnyt sen jo kolmesti. Ei ole helppoa mennä kotiin vauvan kanssa ja joutua edelleen käyttämään äitiysvaatteita. Ensimmäiseni kanssa olin järkähtämättömän varma, että vain "palautuisin pompahtaen". Kaikki sanoivat "olet nuori, pudotat raskauskilot tuosta vain!" Mutta arvatkaa mitä, niin ei käynyt, enkä itse asiassa ole koskaan tehnyt niin, Raquel kuvaa.


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jokaisen raskautensa myötä Raquel on kerännyt muutaman kilon lisää. Samalla hän on saanut raskausarpia.

– Aiemmin tunsin tarvetta peittää tämä kaikki vastasynnyttäneen vaiheessa, en halunnut nähdä kehoani tällaisena, joten miksi joku muu haluaisi? Se on vaatinut kolme vauvaa, että olen viimein tajunnut, ettei synnytyksenjälkeistä vartaloa tarvitse piilotella.

Raquel kertoo olevansa ylettömän ylpeä siitä, mitä hänen kehonsa on tehnyt, ja kiitollinen siitä, että hän on kyennyt kantamaan ja synnyttämään lapsia.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

– En häpeä (monia) uusia raitojani ja synnytyksenjälkeistä kehoani. Eikä sinunkaan pitäisi hävetä! Juhlitaan synnyttäneitä kehoja kaikessa niiden upeudessa! Naiskeho on uskomaton, ja olen niin ylpeä siitä, mitä omani on tehnyt!

***

6:46

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.