Sympaattinen tempaus särkyneille sydämille: Yrittäjä tarjosi kahvia puoleen hintaan avioeron kunniaksi – "Tämä ei ole maailmanloppu"

2:13

Helsinkiläinen yrittäjä päätti juhlistaa avioeropäiväänsä erikoisella tavalla. Yrittäjänä hän järjesti kahvilassaan alennuskampanjan hajonneiden ihmissuhteiden kunniaksi.

– Ajattelin, että meitä on paljon ja ehkä järjestän grillibileet, mutta kun olen yrittäjä ja työpäivä on 24/7, niin se ei onnistunut. Sitten ajattelin, että kutsun heitä kahvilaan ja tänne tuli tosi paljon ihmisiä, hän kertoo.

Kahvilanomistajan avioeropäivänä Helsingin Redi-kauppakeskuksen Coffee Timen kahvi ja kakku olivat tarjouksessa. Kristina Narsavidzen tarjoustempauksen viesti oli se, että erossa voi olla myös syytä juhlaan.

Hänen pitkän avioliiton kolme viimeistä vuotta olivat raskaita.

– Elämä meni niin pieleen kuin mahdollista. Alussa kaikki oli hyvin. Olimme todella onnellisia ja hän on tosi hyvä mies, toteaa Narsavidze. 

"Avioero oli hyvä päätös"

Mustasukkaisuus yltyi siihen pisteeseen, että Narsavidzen mielestä ero oli lopulta välttämätön päätös.

– Tämä oli sataprosenttisesti hyvä päätös. Oli esimerkiksi sellaista, että hän sanoi minulle, että minun pitää laittaa sellainen aplikaatio, josta näkee missä olen. Olen aikuinen ihminen – pitää luottaa.

– Viimeinen pisara oli se, kun hän halusi mennä kollegani kotiin ja kutsuin poliisit. Ajattelin, että nyt hän tekee varmaan jotain tosi typerää. Hän muuttui tosi aggressiiviseksi. Olen tosi pahoillani, että näin tapahtui.

– Yhtenä päivänä hän sitten vain lähti, eli me erottiin, ja hän jätti kaikki nämä isot velvollisuudet, velat ja lapset, minulle. Oli tosi raskasta. 

Lapsista sopiminen vaikeaa

Ero teki kipeää, ja vaikka se oli samalla helpottavaa, arki ei ole helppoa. Varsinkin alussa lastenhoidoista sopiminen entisen puolison kanssa oli vaikeaa.

– Jokainen päivä on sellaista taistelua. Välillä on raskasta, kun hän ei ole halunnut ottaa lapsia tai auttaa lapsihommissa. Onneksi me asumme Suomessa ja naisilla on täällä oikeuksia. Jos olisin jossain toisessa maassa, olisin varmaan ihan helvetissä. Pakotin hänet hoitamaan lapsia ja pakotan edelleenkin. 

Narsavidze iloitsee, että sai viettää avioeropäivänsä keskustelemalla asiakkaiden kanssa.

– Tämä ei ole maailmanloppu, ei ainakaan minulle, toteaa yrittäjä hymyillen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja