Mainos

Sydäntäsärkevä hetki sairaalassa: Uskollinen koira hyvästeli kuolevan omistajansa

Koskettava video todistaa sydäntäsärkevän hetken kuolevan omistajan ja hänen rakkaan koiransa välillä.

Viime kuussa kalifornialainen Ryan Jessen luuli kärsivänsä tavallisesta migreenistä, kunnes hänet kiidätettiin sairaalaan aivoverenvuodon vuoksi. Lääkärit joutuivat kertomaan miehen perheelle, ettei mies tulisi enää koskaan toipumaan entiselleen.

Miehen perhe kokoontui marraskuun 30. päivä sairaalavuoteen ympärille sanomaan lopulliset hyvästit rakkaalleen. Mukana oli myös miehen uskollinen koira Mollie, jonka jäähyväishetki saatiin tallennettua liikuttavalle videolle. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Perhe jakoi koskettavan jäähyväisvideon Facebookissa, jota kautta se on liikuttanut lukuisten ihmisten sydämiä. Videota on katsottu jo liki 10 miljoonaa kertaa.

Omistajansa menettänyt koira pääsi uuteen kotiin

Videolla hämmentynyt koira yrittää epätoivoisesti haistella kuolevaa omistajaansa häntä jalkojen välissä ja korvat luimussa. Jäähyväishetkellä oli tärkeä merkitys perheen lisäksi myös Mollielle. 

– Sairaala teki ihanan teon ja antoi meidän tuoda veljeni koiran sanomaan hyvästit. Nyt se tietää, että sen omistaja ei enää koskaan tule kotiin, Jessen sisko kertoo Facebook-päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samalla, kun sisko kiittää kaikkia heidän perhettään auttaneita ihmisiä, hän kehottaa ihmisiä olemaan huolehtimatta koiran puolesta. Koira on nimittäin löytänyt uuden rakastavan kodin sisaren perheen luota.  

Aivoverenvuotoon menehtyneen miehen elimet luovutettiin, ja hänen sydämensä siirrettiin uutta sydäntä kipeästi kaipaavalle 17-vuotiaalle nuorelle.

– Vaikka suremme Ryanin menettämistä, tiedämme, että hänen  sydämestään tulee olemaan paljon iloa sen saaneelle perheelle. 

Lähde: Dailymail

***

1:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.