Mainos

Sydäntäsärkevä hetki: Pikkutyttö joutui hyvästelemään parhaan ystävänsä

Kuva pikkutytöstä hyvästelemässä rakasta lemmikkiään kertoo ystävyydestä kaiken oleellisen. 

Lynn-tyttö oli juuri täyttänyt kuusi vuotta, kun vain päivä hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen tyttö joutui kuulemaan suru-uutisen. Hänen rakas lemmikkinsä ei eläisi enää kauaa. Pikkutyttö joutui hyvästelemään nelijalkaisen ystävänsä iloisten juhlien päätteeksi.

Tytöstä ja koirasta otetut koskettavat kuvat kertovat omaa kieltään tästä sydäntäsärkevästä hetkestä. Kuvat parasta ystäväänsä hyvästelevästä tytöstä otti tytön isä Jeffrey Bakker, joka jakoi kuvat myös sosiaalisessa mediassa.  

Tuhannet ja taas tuhannet ihmiset ovat liikuttuneet pikkutytön ja koiran ainutlaatuisesta ystävyydestä.

Tyttö ja koira tekivät aina kaiken yhdessä 

Kolmetoistavuotias bulldoggi Jaden on kuulunut tytön elämään hänen syntymästään saakka. Tytön vanhemmat jännittivät suuresti sitä, miten koira reagoisi perheen uuteen tulokkaaseen, mutta huoli osoittautui aiheettomaksi. Heti tytön opittua kävelemään hän ryhtyi ulkoiluttamaan koiraa, ja nopeasti heistä muodostui erottamaton kaksikko.

Kun Lynn ei ollut ulkoilemassa koira mukanaan, hän oli pukemassa heitä yhteneviin asuihin tai piirtämässä kuvia rakkaasta lemmikistään. He tekivät kaiken yhdessä.

Jaden oli tärkeä osa pikkutytön elämää, kunnes se menehtyi syyskuun alussa iän mukanaan tuomiin vaivoihin. Kolmetoistavuotias koira oli lähes sokea ja sillä oli vaikeuksia liikkumisen kanssa. Isä kertoo Lynnin murtuneen täysin hänen kerrottuaan tytölle, että heidän tulisi luopua koirasta.

– Tämä on elämää ja valitettavasti menetämme rakkaitamme. Lynnin oli tärkeää ymmärtää se ja saada mahdollisuus sanoa hyvästit, isä kertoo.

Isä kertoo, että nyt muutaman viikon jälkeen pahin suru on takana, ja tyttö on ryhtynyt kertomaan iloisia muistoja lemmikistään. Vanhemmat uskovat, että koiralla tulee aina olemaan erityinen paikka tytön sydämessä.

Vaikka oma lemmikki olisikin päässyt vihreimmille nurmille, muisto siitä elää kuitenkin ikuisesti. Videolla lemmikkien hautausmaan työntekijä kertoo, millainen paikka lemmikkien hautausmaa oikein on. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.