Mainos

"Viesti koirien taivaasta" – omistaja teki erikoisen löydön kaksi päivää lemmikkinsä kuoleman jälkeen

Twitterissä jaettu tarina 15-vuotiaasta koirasta on sulattanut lukuisten ihmisten sydämet.

Omistaja Catie Callaghan tulee aina muistamaan rakkaan Bandit-koiransa todella kilttinä ja hyvänä koirana. Callaghanin perhe oli koiran neljäs koti ja perhe oli vakaasti päättänyt, etteivät he tulisi koskaan luovuttamaan kovia kokeneen lemmikkinsä suhteen.

Perhe auttoi koiraa kaikin mahdollisin tavoin kestämään vaativat leikkaukset, mutta valitettavasti iäkäs koira menehtyi viimeisimmän operaation päätteeksi. Perhe oli surun murtama menetettyään rakkaan lemmikkinsä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– 15 vuotta, 8 leikkausta ja lukemattomia muistoja. Kiitos siitä, että olit sitkein, suloisin, rakastettavin, viisain ja kaunein koira, joka minulla on koskaan ollut ilo omistaa, Callaghan kirjoittaa Instagramissa. 

Vain kaksi päivää Banditin kuoleman jälkeen Callaghan teki erikoisen löydön koiran ruokakupista. Omistaja kutsuu tekemäänsä löytöä todisteeksi koirien taivaasta.

Yleisön viestit lämmittävät sydäntä 

Lemmikin vesikupin pohjalla ollut vesi oli muodostanut kuppiin hymynaaman, joka näytti omistajan mukaan aivan samalta kuin edesmenneen koiran hymy. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kuppi on merkki siitä, että se on iloinen, Callaghan kertoo.

Omistaja jakoi kuvan vesikupista Twitterissä, jota kautta se on tavoittanut jo kymmeniä tuhansia ihmisiä. Lukuisat kommentoijat ovat osoittaneet tukensa kuolleen koiran perheelle. Perhe on hämmentynyt, mutta samalla iloinen kuvan ansaitsemasta huomiosta.

– Se lämmittää sydämiämme ja tekee olomme hyväksi. 

Moni aikuinen koira on vailla rakastavaa perhettä. 

8:37

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.