Eläkeläispariskunnan ja koiranpennun sydäntä särkevä kohtaaminen: Koira antoi meille halun elää

Lemmikkinsä traagisesti menettänyt eläkeläispariskunta liikuttui kyyneliin saadessaan syliinsä heille lahjoitetun koiranpennun. 

Miamissa asuvan pariskunnan rakas lemmikki, 3-vuotias chihuahua kuoli traagisesti vieraan koiran hyökkäykseen.

Tapahtuma sai 89-vuotiaan Miguelin ja hänen 83-vuotiaan puolisonsa Adan elämän pois raiteiltaan. Tämä sydäntä särkevä tarina saa onneksi iloisen lopun anteliaan lahjoittajan ansiosta. 

Pariskunta otti koiran menetyksen erittäin raskaasti 

Eräänä tavallisena päivänä pariskunnan Gucci-nimien koira joutui vapaana juosseen bulldogin hyökkäyksen kohteeksi heidän kotinsa lähellä. Koira kuoli välittömästi saamiinsa vammoihin. 

Varsinkin Miguel otti koiran kuolema erittäin raskaaksi, ja hän joutui pian onnettomuuden jälkeen sairaalahoitoon kohonneen verenpaineen ja lievän sydänkohtauksen vuoksi. Myös vaimo Ada joutui sairaalaan, sillä hän sai pahoja vammoja yrittäessään pelastaa pienen koiransa hyökkääjien kynsistä. Hänelle jouduttiin ompelemaan lukuisia tikkejä.

Pariskunnan surullinen tarina päätyi myös uutisiin, jonka myötä se levisi laajan yleisön tietoisuuteen. Uutinen kosketti erityisesti eläinrakasta Mario Comboa, joka kertoo tarinan särkeneen hänen sydämensä. Combo päättikin tehdä jotain pariskunnan hyväksi, ja lahjoitti heille koiranpennun heti seuraavana päivänä. 

Pienen eläimen uskomaton vaikutus 

Miehen lahjoittama chihuahuan pentu merkitsi pariskunnalle enemmän kuin kukaan alunperin uskoi. Videolle tallentui koskettava hetki pariskunnan ja uuden pennun kohtaamisesta. Kyyneleiltä ei voitu välttyä, ja pariskunta oli silminnähden erittäin liikuttuneita saamastaan lahjasta.

– Otimme Guccin kuoleman erittäin raskaaksi ja tämä koira antoi meille jälleen halun elää, Ada kertoo uuden pennun myötä pintaan nousseista tunteista.

Vaikka kaikki päättyi pariskunnan osalta hyvin, hyökänneen koiran omistajaa ei ole tavoitettu. Eläkeläispariskunta kertoo, etteivät he aio ulkoiluttaa uutta koiraansa kadulla, vaan ainoastaan takapihallaan ja koirapuistoissa.

VIDEO: Katso videolta koiran ja miehen liikuttava kohtaaminen. 

Lähde: Local12

Lue myös:

    Uusimmat