Svenskt Tenn -sisustusliike

Tämän viikon modernissa klassikossa Hanna Sumari vieraili Tukholmassa Svenskt Tenn -sisustusliikkeessä joka on perustettu 1924. Myymälä on sijainnut samassa osoitteessa jo vuodesta 1927 joten voidaan sanoa, että itse myymäläkin on jo moderni klassikko.

Svenskt Tenn on perinteikäs sisustusliike joka myy tekstiilejä, lamppuja, huonekaluja ja lasitavaraa. Suurimman osan myynnissä olevista tuotteista on suunnitellut Itävaltalainen arkkitehti ja suunnittelija Josef Frank, joka tuli suunnittelijaksi Svenskt Tennille vuonna 1933.

Svenskt Tennissä järjestetään erilaisia sisustukseen ja designeen liittyviä näyttelyitä. Ohjelmassa esittelimme myymälän Wallpaper-näyttelyä jossa Wallpaper-lehden päätoimittaja Tyler Bryl oli tehnyt sisustuksia Svenskt Tennin tuotteilla, mukana mm. Josef Frankin ruokapöytä ja pähkinäpuu/musta nahka -tuolit.

Huhtikuun loppuun asti myymälässä on ruotsalaisen Elle Interior sisustuslehden 10-vuotisjuhlanäyttely ja toukokuusta elokuuhun on kesänäyttely, jonka painopisteenä on Josef Frankin puutarhahuonekalujen modernisoidut versiot.

Svenskt Tenn, Strandvägen 5, Tukholma. Puh.+46-8-670 16 00
www.svenskttenn.se

(T.i.l.a. osa 13, 14.4.2002)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja