Mainos

Sveitsiläisgigolo oikeuteen BMW-perijättären kiristämisestä

- Elän rahalla, jonka naiset minulle antavat, sanoi "Sveitsiläisgigolona" tunnettu mies maansa poliisille jo 2001.

Mutta näyttää siltä, että miehestä tuli lopulta liian ahne, kun hän yritti puijata BMW-perijätärtä Susanne Klattenia.

Sveitsiläisgigolo joutuu maanantaina oikeuden eteen Münchenissä. Häntä syytetään kiristyksestä.

Syyttäjän mukaan Sveitsiläisgigolo kiristi joukolta superrikkaita naisia miljoonia euroja. Miestä uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeus.

Kaunopuheinen Sveitsiläisgigolo väitti rikkaille valloitettavilleen, että hän on "Sveitsin erityislähettiläs kriisialueilla".

Syyttäjän mukaan Sveitsiläisgigolo tapasi Klattenin viime vuonna Lanserhofin hienosto- ja näköalalomakeskuksessa Itävallassa. BMW-perijättären henkilökohtaisen omaisuuden on arvioitu olevan yli 13 miljardin dollarin suuruinen.

Aluksi Klatten torjui Sveitsiläisgigolon lähentelyt, onhan hän naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Mutta kun Sveitsiläisgigolo ilmestyi pyytämättä ja yllättäen Etelä-Ranskaan, jossa Klatten oli kesälomalla, he antautuivat suhteeseen.

Syksyllä salaiset rakastavaiset tapaisivat toisensa Münchenin Holiday Inn -hotellissa, joka soveltuu erityisen hyvin intiimeihin salatapaamisiin. Nämä kohtaamiset Sveitsiläisgigolo syytteen mukaan filmasi.

Seitsemän miljoonan käteislaina

Toisessa tapaamisessa samassa hotellissa Sveitsiläisgigolo ilmoitti syytteen mukaan Klattenille, että tarvitsee kymmenen miljoonaa euroa, koska on vahingoittanut pikkutyttöä auto-onnettomuudessa Floridassa. Hän pyysi Klattenilta lainaksi seitsemän miljoonaa euroa.

Klatten uskoi Sveitsiläisgigoloa ja antoi summan tälle Holiday Innin parkkihallissa. Rahat olivat 500 euron seteleinä 14 muovikassissa, jotka Klatten oli sullonut pahvilaatikkoon.

Kaiken huipuksi Sveitsiläisgigolo vaati 46-vuotiasta BMW-perijätärtä jättämään miehensä ja perustamaan 290 miljoonan euron rahaston gigolon ja perijättären yhteiselämän rahoittamiseksi.

Klatten lopetti suhteen Sveitsiläisgigoloon heti. Gigolo raivostui.

Syyttäjän mukaan Sveitsiläisgigolo uhkasi lähettää kuvaamansa intiimit videot perijättären aviomiehille ja muillekin, jos ei saisi 49:ää miljoonaa euroa. Gigolo pienensi vaatimuksensa myöhemmin 14 miljoonaan euroon.

BMW-perijätär ilmoitti asiasta poliisille, joka pidätti Sveitsiläisgigolon.

Saksalaislehti Stern on paljastanut, ettei Klatten suinkaan ollut Sveitsiläigigilon ainoa uhri. Miehen kanssa oli ollut tekemisissä muun muassa 83-vuotias kreivitär, joka omisti linnan Ranskassa. Hän kohtasi Sveitsiläisgigolon Monte Carlossa.

(MT3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.