Suurlähettiläs paljastaa: Mitä Leonore sai lahjaksi Suomesta?

Suomen Tukholman suurlähettilään mukaan Leonoren kastejuhla oli intiimimpi kuin Estellen.

Suomen Tukholman suurlähettiläs Harry Helenius edusti Suomea sunnuntaina prinsessa Leonoren kastejuhlassa. Hänet oli kutsuttu sekä kastetilaisuuteen Drottningholmin linnan kirkkoon, sekä sen jälkeiseen yksityiseen juhlaan linnassa.

Helenius kuvailee juhlan tunnelmaa intiimiksi ja upeaksi.

– Tilaisuus oli pienimuotoisempi ja siksi myös intiimimpi kuin prinsessa Estellen ristiäiset, jotka pidettiin Tukholman kuninkaanlinnan isossa kirkossa. Drottningholmin linna on kuningasperheen yksityinen paikka, joten sen tiloissa pääsee harvoin käymään. En itsekään ole siellä koskaan aikaisemmin ollut, Helenius kuvailee.

Prinsessa Leonoren ristiäislahjan suhteen Helenius kunnioitti prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin toivetta. He olivat etukäteen pyytäneet vieraita lahjoittamaan Kuningatar Silvian Min Stora Dag ja World Childhood -hyväntekeväisyysjärjestöille.

– Mielestäni oli viisas ajatus pyytää lahjat lahjoituksina näihin järjestöihin. Toinen niistä sai myös minun taholtani pienen summan, Helenius kertoo.

Helenius kertoo tavanneensa Yhdysvalloissa asuvan Madeleinen ja Chrisin pari kertaa, esimerkiksi viime vuonna heidän häidensä aikaan.

– He vaikuttavat hyvin miellyttävältä nuorelta parilta, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat