Suurin osa kyselyyn vastanneista yhtä mieltä: Tämä tekee seksistä tyydyttävämpää

Jos kumppani ei tiedä, mitä tehdä sängyssä, kerro se hänelle.

Jopa 92 prosenttia kyselyyn vastanneista koki olevansa vähintään tyytyväinen seksielämänsä laatuun. Seksivälineitä myyvän PinkCherryn teettämään kyselytutkimukseen vastasi 2000 seksuaalisesti aktiivista amerikkalaista, joista suurin osa piti seksielämäänsä tyydyttävänä, uutisoi New York Post.

Yli puolet vastanneista kertoi olevansa jopa hyvin tyytyväinen lakanoiden välissä viettämäänsä aikaan.

Vaikka 62 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että niin kutsuttu orgasmikuilu on olemassa, näyttäisi siltä, että yllättäväni moni vastanneista oli kuitenkin sujut makuuhuonepuuhiensa kanssa.

Tämä tapa lisää tyytyväisyyttä sängyssä

Miten seksinautintoa sitten voisi parantaa? Vastanneista 68 prosenttia kertoi opastaneensa kumppaniaan tai käyneensä tämän kanssa jonkinlaisen keskustelun siinä toivossa, että seksin aikana koetun tyytyväisyyden voisi maksimoida. 65 prosenttia tekee näin mielellään.

Selvisikin, että tärkein tapa, jolla vastanneet pyrkivät kasvattamaan makuuhuonetyytyväisyyttä, oli nimenomaan kumppanille kommunikointi. 

Jo aiemmin samaan loppupäätelmään on tullut Health-sivuston uutisoima Arkansas'n yliopiston tutkimus, jossa havaittiin, että oli kyse sitten sanallisesta tai sanattomasta viestinnästä, kommunikaatio kumppanin kanssa oli yhteydessä suurempaan tyytyväisyyteen seksiin liittyvästä kommunikoinnista. Seksuaalinen kommunikointi puolestaan ennusti seksuaalista tyydyttyneisyyttä.

PinkCherryn kyselyssä paljastui myös, että amerikkalaisvastaajat olisivat valmiita lopettamaan suhteen, jos sen seksuaalinen kemia ei tyydyttäisi tarpeita. 37 prosenttia vastanneista paljastikin eronneensa, koska seksi ei ollut nautinnollista. Kuudesosa OnePoll-markkinatutkimusyrityksen välityksellä teetetyn kyselyn vastaajista kertoi lopettavansa suhteen kahden huonoksi koetun seksikerran jälkeen.

Ei liene yllättävää, että seksivälinesivuston kyselyssä myös seksivälineet nousivat yhdeksi tavaksi parantaa seksinautintoa sängyssä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja