Mainos

Pettäjäsivuston kysely paljastaa: Tämä saa hakemaan seksiä parisuhteen ulkopuolelta

Mikä saa ihmisen hakemaan läheisyyttä muualta kuin oman kumppanin viereltä?

Moni petetty pohtii varmaan syitä sille, miksi kumppani on päätynyt lähtemään vieraan mukaan. Onko kyse ollut hallitsemattomasta himosta, henkisistä ongelmista vai puhtaasti tylsyydestä?

Pettäjille suunnattu deittisivusto Ashely Madison kysyi käyttäjiltään, mikä heidät sai turvautumaan sivuston palveluihin. Liki kahdestatuhannesta kyselyyn vastanneesta selvä enemmistö, 78 prosenttia, arvioi suurimmaksi syyksi sen, että parisuhde oli yksinkertaisesti menettänyt kipinänsä.

Suurin syy kipinän puuttumiselle oli se, että suhteessa oli seksiä vain harvoin tai ei ollenkaan. Näin vastasi niin ikään 78 prosenttia vastaajista. Noin kolmasosa vastaajista koki myös seksin muuttuneen tylsäksi.

Myös liika työnteko, lapset ja luottamuksen puute mainittiin syiksi sille, miksi kipinä oli päässyt katoamaan suhteesta.

Kyselyn tuloksia tulkitessa on hyvä muistaa, että deittisivuston käyttäjät ovat tarkoituksellisesti lähteneet hakemaan vieraan kumppanin seuraa. Syyt sille, miksi kumppani pettää spontaanisti vaikkapa humalassa, ovatkin siis luultavasti tyystin erilaiset kuin harkiten salarakasta etsimään lähteneillä.

Jos seksistä puuttuu kipinää, voi asialle tehdä muutakin kuin etsiä uutta petikumppania. Kokeile vaikka näitä vinkkejä saadaksesi parisuhteen liekin uuteen roihuun. Lue myös ainakin vuosikymmenen yhdessä olleiden pariskuntien vinkit intohimon ylläpitämiseen.

Kun deittisivuston kyselyyn vastanneilta kysyttiin, millä keinoin avioliiton voisi vielä pelastaa, 54 prosenttia vastasi aktiivisemman seksielämän seksileluineen ja roolileikkeineen olevan hyvä apu liekin ylläpitämisessä.

Kysely paljasti myös, että varattujen deittisivustolle sivusuhdetta etsimään päätyneet naiset tekivät niin siksi, etteivät kokeneet oman kumppaninsa haluavan heitä enää.

– Saatat luulla, että kumppanisi pitäisi jo tietää, kuinka paljon haluat häntä, mutta totuus on, että sekä naisten että miesten tarvitsee kuulla ja tuntea se kumppaniltaan säännöllisesti tunteakseen olonsa tyytyväiseksi parisuhteessa, parisuhde- ja seksiasiantuntija Jane Untamed muistuttaakin Daily Mailin mukaan.

Lähteet: Metro, Daily Mail

***

4:11

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.