Mainos

Suuri seuralegenda jättää Roman raskain sydämin, 30 vuoden taipaleelle karu päätös – "Olisi helpompaa, jos olisin kuollut"

Italian Serie A:ssa pelaavan AS Roman suuri seuralegenda Francesco Totti ei jatka seuran johtotehtävissä.

Koko pelaajauransa AS Romaa edustanut Totti lopetti uransa vuonna 2017, minkä jälkeen hän toimi seuran johtoportaassa. 30 vuoden ajan Roman organisaatiossa mukana ollut Totti ilmoitti maanantaina, ettei enää jatka seurassa. Italialaislegenda jätti rakkaalle seuralleen raskaat hyvästit.

– En olisi ikinä uskonut, että 30 vuoden jälkeen olisin sanomassa hyvästejä Romalle. En ikinä kuvitellut sitä. En koskaan halunnut satuttaa Romaa. Tämä on paljon kamalampaa kuin pelaajaurani lopettaminen. Roman jättäminen on kuin kuolema. Minusta tuntuu, että olisi helpompaa, jos olisin kuollut, sillä se olisi ollut parempi tapa lähteä Romasta, Totti toteaa raskain sydämin Gazzetta dello Sportin mukaan.

Totti otti lehdistötilaisuudessaan kantaa joukkueen johtoportaaseen, jota hän kritisoi rajusti. Totti oli valmis auttamaan rakasta seuraansa kaikilla mahdollisilla keinoilla, mutta ei saanut siihen kunnollista tilaisuutta.

– He tiesivät aikeeni ja sen, että halusin antaa niin paljon tälle seuralle ja joukkueelle, mutta he eivät halunneet sitä. He pitivät minut kaikkien päätöksien ulkopuolella, Totti kritisoi.

Totti ei ole suinkaan ainoa seuraikoni, joka jättää seuran. 35-vuotias keskikenttäpelaaja Daniele De Rossi jättää myös AS Roman 18 yhteisen kauden jälkeen. Totti suuntaa kritiikkinsä myös suoraan seuran omistavalle James Pallottalle, jonka päätökset eivät ole miellyttäneet Tottia.

– Jos olisin Roman puheenjohtaja ja minulla olisi kaksi seuraikonia, kuten Totti ja DeRossi, pistäisin heidät johtamaan kaikkea. Palotta on ympäröinyt itsensä väärillä ihmisillä, ja hän kuuntelee vain heitä. Kaikki tekevät virheitä, mutta jos teet samoja virheitä kahdeksan vuoden ajan, sinun täytyy alkaa kysyä itseltäsi kysymyksiä, sillä jokin on selvästi pielessä, Totti tylyttää.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja