Lähde: Jalkapallotähden nimi nousi esiin sopupeliskandaalin yhteydessä – poliisi äänitti pääepäiltyjen keskustelun

39:20
Videolla Tulosruudun tuoreimmat urheilu-uutiset.

Espanjassa paraikaa tutkinnassa oleva sopupelivyyhti on saanut uuden käänteen. Marca ja muut espanjalaismediat raportoivat, että Lazion tähtihyökkääjä Ciro Immobilen nimi ja Serie A -seura Frosinone ovat nousseet esiin Espanjan poliisin tutkimuksissa.

Marca oli saanut käsiinsä puhtaaksi kirjoitetun version kahden pääepäillyn Carlos Arandan ja Mattia Mariottin välisestä keskustelusta. Poliisi oli asentanut Arandan autoon kuuntelulaitteen. Kaksikko oli keskustellut aiheesta, että mitä pelaajille voidaan tarjota. 

Mariotti selittää Arandalle, että hänellä on pitkätukkainen ystävä, joka pyörittää laitonta vedonlyöntitaloa, jonka kanta-asiakas Immobile on.

– Lazion Immobile pelaa myös hänen kauttaan, hän on hänen asiakkaansa, se hyökkääjä, Mariotti sanoi.

Immobilea ei välttämättä epäillä itse otteluiden järjestämisestä, mutta Italian pääsarjasta pudonneen Frosinonen tilanne on eri. 

– Torstaina tapaan Frosinonen joukkueen. Pitkätukkainen ystäväni vie minut sinne. Aion illastaa heidän kanssaan ja kysyn heiltä, haluavatko he tehdä sen, Mariotti toteaa nauhoituksessa.

Lopulta kaksikko puhuu rahasiirroista, joita on tehty Andalusian ja Rooman välillä. Mariotti kertoo Arandalle, että tämä kuvattiin videolle, kun hän kuljetti 90000 euroa salkussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja