Oliko finaalitappio lopullinen sinetti? Inter-luotsilta vihjailevia kommentteja tulevaisuudestaan: "Kaikki oli sen arvoista"

1:33
Interin Romelu Lukaku ohjasi finaalin ratkaisevan osuman omaan maaliin.

Inter kärsi kirvelevän tappion Eurooppa-liigan finaalissa perjantaina, kun Sevilla oli parempi lukemin 3–2. Interiä viime vuoden toukokouusta saakka luotsannut Antonio Conte antoi tappion jälkeen vihjailevia kommentteja tulevaisuudestaan.

Interin tappio tuli kitkerällä tavalla. Inter pääsi ottelun ensimmäisellä jaksolla Romelo Lukakun rangaistuspotkumaalilla 1–0-johtoon. Toisella jaksolla tilanteessa 2–2 samainen Lukaku ohjasi pallon omaan maaliin, eikä Inter enää noussut.

Voit katsoa maalin yllä olevalta videolta.

Ottelun jälkeen pettynyt Conte kommentoi omaa asemaansa seurassa varsin värikkäästi.

– Nyt meidän täytyy palata Milanoon, pitää muutama päivä vapaata ja jäähdytellä tunteitamme ja tavata, hän sanoi Daily Starin mukaan.

Tapaamisella Conte viittasi Interin seurajohtoon. 

– On oikein, että analysoimme koko kauden tapahtumat, tarkastelemme kaikkea rauhassa ja teemme suunnitelman Interin tulevaisuudelle joko minun kanssani tai ilman minua.

Inter kamppaili Serie A:n mestaruudesta loppuun saakka, mutta jäi lopulta toiseksi vain pisteen erolla mestaruuden voittaneeseen Juventukseen.

Conte sanoo kauden olleen raskas. Hän kiitti haastattelussa seuran omistajia, jotka ovat antaneet hänelle mahdollisuuden toimia valmentajana.

– On hyvä levätä vähän ja tehdä sitten ratkaisu, joka on Interin kannalta paras. Tässä ei missään nimessä ole katkeruutta, Conte sanoi,

– Kaikki oli sen arvoista. Tulen aina olemaan kiitollinen heille, jotka antoivat minulle mahdollisuuden kokea tämä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja