Susanna Penttilä palasi julkisuuteen romanssikohun jälkeen

Elokuvaohjaaja Antti Jokiseen yhdistetty seurapiirikaunotar oli mukana julkkis-Agilityssa sunnuntaina.

Susanna Penttilä joutui myrskyn silmään torstaina, kun uusin 7 päivää -lehti julkaisi valokuvia hänen ja ohjaaja Antti Jokisen yöllisistä suutelusessioista.

Susannan ja Jokisen kiihkeät hetket tallentuivat kameralle Jenni Dahlman-Räikkösen 30-vuotissyntymäpäiväjuhlien jälkitunnelmissa, kun kaksikko poistui yhdessä juhlista.

Perjantaina uutisoitiin taas Antti Jokisen ja Sara La Fountainin kihlauksen purkautumisesta ja Sara epäili julkisuudessa Antilla olleen suhteen aikana kolmansia osapuolia.

Susanna Penttilä on joutunut vastaamaan median kyselyihin hänen ja Antti Jokisen suhteen laadusta torstaista lähtien. Vuosi sitten Sulo-poikansa isästä eronnut Susanna on viihtynyt sen jälkeen sinkkuna, eikä kaunottaren kainalossa ole nähty uutta miestä. Innokkaimmat ovatkin virittämässä Susannan ja Antin välille kuumaa romanssia.

Seurapiirikaunotar ja yrittäjä ei kuitenkaan halua kommentoida asiaa julkisesti.

– Olen täällä nyt vain tämän julkkis-Agilityn tiimoilta. Olen ollut mukana tässä toiminnassa alusta lähtien, eli kahdeksan vuotta. En halua kommentoida nyt muuta, upeaan valkoiseen mekkoon pukeutunut Penttilä vastasi Viihdeuutisille.

Piskuinen Susanna oli valinnut Agilitityyn kaverikseen ison Venäjän vinttikoiran nimeltään Nandi. Susannalla oli välillä vaikeuksia käskyttää isoa koiraa, mutta temput onnistuivat kaksikolta lopulta hyvin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat