Mainos

Supersuosittu Posse saa jatkoa: Viedään uudelle tasolle

MTV3:n syysuutuus Possen viimeinen jakso nähtiin tänään perjantaina ja samalla jakson lopuksi ilmoitettiin, että suosittu sarja saa jatkoa.

Possen kundit Aku Hirviniemi, Jukka Hildén, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, Jarno Laasala ja HP Parviainen ovat sarjan jatkosta luonnollisesti äärettömän innoissaan.

– Törkeän siistiä, että Posse jatkuu. Meillä on tässä niin hyvä ryhmä. Olemme saaneet todella hyvää palautetta kaikenikäisiltä. Mahtavaa, että nuoretkin katsovat televisiota. Kuulemma myös vanhainkodissa on katsottu Possea, Jukka nauraa.

Duudsoneiden Jukka ja Jarno ovat ensi vuoden alussa muuttamassa Yhdysvaltoihin, mutta miehet eivät näe sitä haasteena Possen kannalta, pikemminkin etuna.

– Se, että asumme Jarnon kanssa Yhdysvalloissa, tuo vain lisää mahdollisuuksia, Jukka pohtii.

– Se avaa aivan uusia mahdollisuuksia, Jarnokin lisää.

Jarpin mielestä ulkomaan vahvistukset tuovat ohjelmalle aivan uudenlaista vahvuutta.

– Tämä on helkutin siistiä. Täydellistä on tosin vaikea parantaa, Jarppi virnuilee viitaten ohjelman toiseen tuotantokauteen.

Vaikka sarjan jatko herättää vain suurta iloa Possessa, on luvassa myös haasteita.

– Piilokamerajuttuja ei voi tehdä enää samalla tavalla, koska ihmiset osaavat odottaa esimerkiksi suihkurallia ja sätkyukkoa. Kaikki täytyy viedä uudelle tasolle, Aku pohtii.

Posse sai syyskauden aikana sosiaalisessa mediassa kuhinaa aikaan. Yhteensä #MTVPosse tavoitti Twitterissä yli 7,1 miljoonaa silmäparia. Twiittejä sinkoili yli 90 000 kappaletta ja uniikkeja twiittaajia oli yli 20 700. 

Possen jatkosta tullaan tiedottamaan osoitteessa mtv.fi/posse. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja