Suorastaan vulgaaria! Subaru antoi Foresterin erikoisversiolle hämmentävän härskin nimen

0:36
Napapiirin sankarit 2 -elokuvasta tuttu LER-551 etsi uutta omistajaa alkukesästä.

Subaru on esitellyt Singaporen autonäyttelyssä urheilullisen erikoisversion Forester-maasturistaan. Uskomattominta autossa on sen nimi, jonka ei uskoisi menneen läpi yhtiön johtoportaassa, mutta toisin on nyt käynyt.

Subaru Forester Ultimate Customised Kit Special edition – tai sitten ihan vaan Subaru FUCKS. Singaporen autonäyttelyssä esitelty tuning-henkinen Forester hätkähdyttää paitsi ulkonäöllään, myös nimellään.

Subarun osastolla esillä ollut sininen, mutta punaisilla vauhtiraidoilla ja limenvihreillä jarrusatuloilla sekä isolla takaspoilerilla ja Enkein 20-tuumaisilla kiekoilla varustettu katumaasturi on jo itsessään jokaisen japanilaisia autoja ja tuunausta arvostavan amiksen märkä päiväuni, mutta auton nimi vie katu-uskottavuuden kertaheitolla seuraavalle levelille.

Aiheesta uutisoinut yhdysvaltalainen autosivusto Jalopnik kertoo tavoitelleensa Subarun markkinointiosastoa selvittääkseen, minkälainen ajatusprosessi auton nimen takana on ollut, mutta toistaiseksi heidän toimituksessaan ollaan aivan yhtä pihalla kuin muuallakin.

"Ultimate Customized Kit Special edition" kuulostaa niin kaukaa haetulta nimeltä, että on vaikea uskoa FUCKS-lyhenteen syntyneen vahingossa.

Filippiinien Top Gear -julkaisu on julkaissut sivuillaan enempikin valokuvia FUCKS-mallista, mutta valitettavasti auton teknisistä ominaisuuksista ei ole tietoa. Sähäkkä se epäilemättä on.

Katso alta video autosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja