Mainos

Suomi on hiljentynyt juhannuksen viettoon

Kaupat ja Alkon myymälät sulkivat ovensa kello 13. Seuraavan kerran kauppaan pääsee sunnuntaina. Kaupat saavat ylihuomenna olla auki puoliltapäivin aina iltayhdeksään.

Linja-autoliikenne kulkee tänään pääosin lauantaiaikataulujen mukaan mutta iltapäivän ja illan vuoroja on karsittu. Myös junat noudattavat lauantailiikennettä. Myös huomenna linja-autot ja junat kulkevat rajoitetusti. Ylihuomenna ajetaan jälleen normaalien sunnuntaivuorojen mukaan.

Keskikesän juhlaa kunnioitetaan myös liputtamalla. Suomen lippu nostetaan salkoon kello 18, ja se saa olla ylhäällä juhannuspäivään kello 21:een saakka.

Juhannusliikenne sujunut hyvin

Juhannuksen menoliikenne on sujunut rauhallisesti. Liikennekeskuksen mukaan menoliikenne oli tänä vuonna aiempaa vilkkaampaa. Tänä aamuna pääteille muodostui jonoja heti aamuyhdeksän jälkeen mutta varsinaisilta ruuhkilta vältyttiin. Liikenne on palautunut normaaliksi viikonloppuliikenteeksi iltapäivän aikana.

Juhannuksen paluuliikenne ajoittuu sunnuntaihin. Liikenne vilkastuu heti puolen päivän jälkeen. Juhannusjuhlijoiden paluu ruuhkauttaa teitä todennäköisesti aina puoleen yöhön asti.

Juhannusfestarit kokoavat väkeä

Vaasan Rantarock on edellisvuosien tapaan keräämässä eniten juhannusyleisöä. Rantarockin järjestäjät kertovat, että eilen tapahtuma keräsi noin 20 000 kävijää. Tänään määrä on kasvanut usealla tuhannella.

Kauhajoen Nummirockissa oli eilen kävijöitä noin 9 000. Raumanmeren juhannusta seurasi avausiltana 8 000 kuulijaa. Myös useat muut juhannustapahtumat ovat keränneet tuhansia ihmisiä.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.