Suomi mainittu! Yhdysvaltalaistoimittajalla päällään Marimekkoa – "Ehkä poliittinen kannanotto"?

16:04

Marimekko on tehnyt Suomi-muotia tutuksi maailmalla jo vuosikymmenien ajan. Nyt suosittu unikkokuosi on päätynyt myös yhdysvaltalaistoimittajan päälle CNN:n uutislähetykseen.

Mikä on Suomi-muodin uusi musta? Katso keskustelua uusista trendeistä yllä olevalta videolta!

Marimekon entinen toimitusjohtaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila huomasi New York Timesin toimittajan asuvalinnan. Reportterilla oli päällään Marimekon musta unikkokuosinen paita tai mekko.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Trump vierailee Helsingissä ja heti New York Timesin Valkoisen talon reportterilla on päällään suomalaista Marimekkoa CNN:llä. Ei valeuutisia. Ehkä poliittinen kannanotto, Ihamuotila kirjoittaa.

Asuvalinta sattumaa vai ei?

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat Helsingissä maanantaina 16.7. Kokousta on pidetty Yhdysvalloissa epäonnistuneena, kokemukset Venäjällä ovat olleet aivan toisenlaisia.

Trump on kritisoinut useaan otteeseen mediaa ja hänen suhdettaan lehdistönvapauteen on pidetty Putinin tavoin ongelmallisena. Helsingin Sanomat kampanjoi näyttävästi presidenttien vierailun aikana lehdistönvapaudesta.

Vaikka unikkokuosi onkin Marimekon tunnetuimpia ja brändi on niittänyt mainetta maailmalla, on vaikea sanoa, onko asuvalinta todella kannanotto Trumpin politiikkaan tai Helsingissä käsiteltyihin asioihin.

Näkyvyyttä se tuo jokatapauksessa suomalaiselle muodille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja