"Suomessa on pakko olla plan B" – mitä pitää muistaa kesähäitä suunniteltaessa?

8:25

Asiantuntija toivoo, että yhä useampi hääpari pysähtyisi miettimään, millaiset asiat ovat juuri heille tärkeitä. 

Love me do -messujen vastaava tuottaja Nonna Sjöberg ja Mutsis on -blogia pitävä Emilia Huttunen vierailivat Huomenta Suomen lähetyksessä keskustelemassa häistä ja etenkin niiden suunnittelusta. 

Vaikka häiden suunnittelu on edelleen monissa parisuhteissa enemmän naisen vastuulla, Sjöbergin mukaan miehet alkavat yhä enemmän ottaa roolia tärkeän päivän suunnittelussa. 

– Sulhanen ei ole morsiamen asuste, vaan ensisijaisesti pitäisi lähteä parisuhde edellä, Sjöberg neuvoo.

Häiden suunnittelussa yksi asia muita tärkeämpi 

Moni pariskunta haaveilee kesähäistä, mutta kysymys kuuluukin, voiko sää pilata loistavat hääsuunnitelmat?

– Toki, ja varsinkin Suomen sää. Se on näkökohta, mikä pitää ottaa huomioon. Varsinkin ulkoilmahäät on hyvin toivottu ja haluttu asia, mutta Suomessa on pakko olla plan B, Sjöberg toteaa.

Vaikka häiden suunnitteluun saatetaan käyttää jopa vuosia, Sjöbergin miukaan on olemassa yksi asia, joka jokaisen häitä suunnittelevan pitäisi muistaa.

– Se, että pysyy itselleen uskollisena. Ei pelkästään morsian, vaan pariskunta. He yhdessä miettivät, minkälaiset häät he haluavat, ja sitten he pitävät kiinni siitä, Sjöberg neuvoo.

Videolta selviää, onko termi ”häähulluus” todellinen, vai tuulesta temmattu asia? Keskustelusta selviää myös, kuinka paljon rahaa suomalaiset käyttävät keskimäärin häiden järjestämiseen, ja kuinka paljon Huttusen hääbudjetti on noussut puolitoista vuotta kestäneen suunnittelun aikana?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja