Mainos

Suomen suurin multimediakilpailu avattu

Tampereella järjestetään Suomen suurin multimediakilpailu, jonka pääpalkinto on 100 000 markkaa. Kisa on avoin sekä WWW-sivujen että CD-romien tekijöille.

Multimediakilpailu järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Kisan pääpalkinto, 100 000 mk, houkuttelee mukaan niin harrastelijoita kuin ammattilaisiakin tuomaan esille uusinta WWW- ja CD-rom tuotantoaan. Viime vuoden kilpailuun osallistui n. 250 työtä ja vähintään yhtä suurta osallistujamäärää odotetaan myös tälle vuodelle.

Tapahtuma on nyt venytetty viikon mittaiseksi Mindtrek- tapahtumaksi, jolloin Tampere, sen kadut, kapakat ja koulut elävät multimedian virtuaalisessa maailmassa. Palkinnot jaetaan 19.11.99 kansainvälisen mediaviikon yhteydessä. Tampereella järjestetään samalla viikolla kaksi suurta multimediagaalaa: Tampereen Multimediakilpailun gaala sekä Euroopan multimediakilpailun, EuroPrix´99:n gaala.

Kilpailun käytännön järjestelyistä vastaavat Tampereen ICT-osaamiskeskus, Tampereen yliopiston hypermedialaboratorio, Tampereen teknillisen korkeakoulun Digitaalisen median instituutti sekä Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osasto.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.