Suomen suurin multimediakilpailu avattu

Tampereella järjestetään Suomen suurin multimediakilpailu, jonka pääpalkinto on 100 000 markkaa. Kisa on avoin sekä WWW-sivujen että CD-romien tekijöille.

Multimediakilpailu järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Kisan pääpalkinto, 100 000 mk, houkuttelee mukaan niin harrastelijoita kuin ammattilaisiakin tuomaan esille uusinta WWW- ja CD-rom tuotantoaan. Viime vuoden kilpailuun osallistui n. 250 työtä ja vähintään yhtä suurta osallistujamäärää odotetaan myös tälle vuodelle.

Tapahtuma on nyt venytetty viikon mittaiseksi Mindtrek- tapahtumaksi, jolloin Tampere, sen kadut, kapakat ja koulut elävät multimedian virtuaalisessa maailmassa. Palkinnot jaetaan 19.11.99 kansainvälisen mediaviikon yhteydessä. Tampereella järjestetään samalla viikolla kaksi suurta multimediagaalaa: Tampereen Multimediakilpailun gaala sekä Euroopan multimediakilpailun, EuroPrix´99:n gaala.

Kilpailun käytännön järjestelyistä vastaavat Tampereen ICT-osaamiskeskus, Tampereen yliopiston hypermedialaboratorio, Tampereen teknillisen korkeakoulun Digitaalisen median instituutti sekä Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän osasto.

Lue myös:

    Uusimmat