Suomen mestari KuPSille pettymys Suomen cupissa

Kahden vuoden takainen jalkapallon Suomen cupin voittaja Inter pääsee tavoittelemaan cupin loppuottelupaikkaa ensi sunnuntaina. Keskiviikkoiltana Inter pudotti kotikentällään jatkosta viime vuonna Suomen mestaruuden voittaneen Kuopion Palloseuran maalein 5–4.

Ratkaisu syntyi vasta jatkoajan ja rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Inter voitti rankkarikisan 4–2.

– KuPS oli odotetun kova vastustaja, mutta pystyimme pitämään heidän vahvuutensa kurissa. Puolustuksemme vuoti muutamassa paikassa, mutta pystyimme onneksi kuittaamaan vastustajan maalit melko nopeasti, totesi Interin Timo Furuholm.

KuPS:n Aniekpeno Udoh vei vierasjoukkueen onnekkaasti johtoon jo kuuden minuutin pelin jälkeen, kun pallo kimposi Interin puolustuksesta maaliin. Interin Juuso Hämäläinen kuittasi pelin tasoihin vartin pelin jälkeen. Hyökkääjä Lucas Rangel taiteili kuopiolaiset vielä uudelleen vierasjohtoon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.

KuPS meni jo kahden maalin johtoon Urho Nissilän osumalla toisen jakson alussa, mutta loppuajan maali-ilottelu vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoajalla Inter ei pystynyt lisäämään maalisaldoaan, vaikka KuPS joutui pelaamaan viimeiset 40 minuuttia vajaamiehisenä.