Mainos

Suomalaisyritykset Euroopan huippua netin käytössä

Suomalaisista pk-yrityksistä 94 prosenttia käyttää toiminnassaan sähköpostia ja 88 prosenttia etsii tietoa internetistä. Keskimäärin 85 prosenttia Euroopan pk-yrityksistä käyttää sähköpostia. Suomalaisista pk-yrityksistä 34 prosentilla on www-sivut. Tulokset ilmenevät Grant Thornton Internationalin ja tilintarkastustoimisto Revicon teettämästä tutkimuksesta.

Suomalaiset pk-yritykset kuuluvat sähköpostin ja internetin käytössä eurooppalaiseen kärkikaartiin. Pk-yrityksistä 94-prosenttia käyttää toiminnassaan sähköpostia ja 88 prosenttia etsii tietoja internetistä. Sähköpostin käyttö on suurempaa ainoastaan Hollannissa. Hollantí on Suomea prosenttiyksikön edellä.

Ruotsalaiset ja norjalaiset pk-yritykset ovat sähköpostin käyttäjinä yhtä ahkeria kuin suomalaiset. Tulokset ilmenevät European Business Surveyn tutkimuksesta, jossa kartoitettiin eurooppalaisten pk-yritysten liiketoimintaan liittyviä odotuksia ja edellytyksiä.

Vain 34 prosentilla suomalaisista pk-yrityksistä on omat www-sivut, mutta 41 prosenttia yrityksistä aikoo hankkia sellaiset seuraavan vuoden aikana. Kärkisijaa pitää Ruosi, jossa jo 58 prosenttia pk-yrityksistä näkyy internetissä. Seuraavaksi eniten www-sivuja on pk-yrityksillä Isossa-Britanniassa (45%), Tanskassa (42%) ja Hollannissa (41%).
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.