Suomalaistähti Erik Haula synkkänä Vegasin surkeasta alkukaudesta: "Kukaan ei ole hyvällä tuulella"

Erik Haula: Minunkin täytyy pelata paremmin 5:06

Vasta toista kauttaan jääkiekon NHL:ssä pelaavan Vegas Golden Knightsin alkukausi on sujunut tahmeasti, sillä joukkue on Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä ja koko NHL:ssä sijalla 29. Hiljattain loukkaantuneen Erik Haulan mukaan joukkueessa ei ole paljon valonpilkahduksia.

Pääkuvan videolla Haula kommentoi kauden alkua ennen Toronto-ottelua.

Golden Knights yllätti viime vuonna yltämällä Stanley Cup-finaaliin asti. Joukkueen toinen kausi on puolestaan alkanut nihkeästi. Golden Knights on kerännyt 18 ottelusta vain 15 pistettä ja maaliero on kymmenen pykälää pakkasella.

Haulaa tilanne ei hymyilytä.

– Ei tässä ole kyse kenestäkään muusta kuin meistä. Teemme jatkuvasti samanlaisia virheitä emmekä pelaa täyttä ottelua. Se on se ongelma, Haula sanoi nhl.comin suomenkieliselle sivustolle.

– Olemme juuri nyt tynnyrin pohjalla. Kukaan ei ole hyvällä tuulella. Tästä ei nousta helposti. Meidän täytyy todella ruveta töihin.

Haula loukaantui viime viikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Toronto Maple Leafsia vastaan. Patrick Marleau taklasi suomalaishyökkääjää ja tämän jalka vääntyi kaatumistilanteessa ilkeän näköisesti. Haula oli viime viikolla mukana Vegasin vieraskiertueella, muttei pelannut.  

Haula on tehnyt 15 ottelussa tehot 2+5. Viime kaudella hän nakutti 76 runkosarjaotteluun 55 pistettä.

Golden Knights on kärsinyt myös lukuisista muista loukkaantumisista, sillä Paul Stasny on yhä sivussa. Loukkaantuneina ovat olleet myös hyökkääjät Max Pacioretty, Alex Tuch ja Cody Eakin. Puolustaja Nate Schmidt kärsii kiellettyjen aineiden käytöstä lätkäistyä 20 ottelun pelikieltoa.

Lue myös:

    Uusimmat