NHL-luotsi raotti loukkaantuneen Mikael Granlundin tilannetta – "Ei mitään järkeä"

San Jose Sharksin päävalmentaja David Quinn kertoi medialle, ettei Mikael Granlundia tulla näkemään kaukalossa ennen NHL:n tähdistöottelun aiheuttamaa ottelutaukoa.

Granlund loukkaantui aiemmin tammikuussa Chicago Blackhawksia vastaan pelatussa ottelussa jäätyään Chicago-pelaajan taklauksen alle pelin kolmannessa erässä. Suomalaistähti loukkasi tilanteessa olkapäänsä.

Granlund on ollut sivussa nyt noin viikon verran, eikä San Jose aio kiirehtiä suomalaisen paluun kanssa. Hienoa kautta pelaava suomalainen oli kuitenkin tiistaina ensimmäistä kertaa jäällä loukkaantumisensa jälkeen.

– Me vain testasimme, miltä hänestä tuntuu ja hän sanoi, että tuntui ihan hyvältä, San Josen päävalmentaja David Quinn kertoo The Hockey Newsille.

San Jose pelaa vielä kolme ottelua ennen NHL:n tähdistötapahtuman aiheuttamaa ottelutaukoa. Jos se on Quinnista kiinni, ei Granlundia nähdä jäällä ennen helmikuun puoliväliä, jolloin San Jose palaa tauon jälkeen tositoimiin.

– Minusta siinä ei ole mitään järkeä. Laittaisit hänet askiin peli ennen taukoa ja sitten hän yhtäkkiä loukkaantuisi uudelleen, Quinn toteaa.

– Hänellä on mahdollisuus saada kolme täyttä viikkoa ilman, että hän missaa montaa peliä. Tuollaista mahdollisuutta ei tule kovin usein. Ellei hän anele ja kerro minulle, että hän on 100-prosenttisesti kunnossa, en näe siinä järkeä. Emme kuitenkaan ole vielä siinä tilanteessa, Quinn jatkaa.

Täksi kaudeksi Kalifornian auringon alle ja San Josen paitaan siirtynyt Granlund on esiintynyt NHL-kaukalossa upeasti. Vaisun alun jälkeen Granlund on päässyt huimaan vireeseen ja tehnyt 38 pelaamansa ottelun aikana 29 (5+24) tehopistettä.

Granlund lähestyy NHL:ssä myös huimaa rajapyykkiä, sillä hän 12 ottelun päässä 800 NHL-ottelun rajasta.

Lue myös:

    Uusimmat