Suomalaistähdet tukevat juhlimiskohun keskelle joutunutta Arhinmäkeä

Kulttuuri- ja urheiluministeri vitsailee pitkiksi venähtäneistä pronssijuhlistaan Twitterissä, mutta ainakin pari suomalaistähteä antaa miehen rilluttelut anteeksi.

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki juhlisti Suomen jääkiekkomaajoukkueen olympiapronssia viikonloppuna railakkaasti Sotshissa. Kaikki eivät railakasta menoa katsoneet hyvällä, ja tänään mies tviittasi itsekin reissun päättyneen hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.

– Mitalijuhlat meni liian pitkäksi ja matkalaukku jäi Sotshiin. Joskus on ollut parempiakin kotiinpaluita, ministeri muotoili Twitterissä.

Suomeen palattuaan mies myös pahoitteli lukuisia otsikoita poikinutta juhlintaansa ja myönsi ylilyöntinsä.

– Olen pahoillani tapahtuneesta. Näin ei tietenkään pitäisi käydä. Juhlat menivät hieman yli, lentokentällä tavattu Arhinmäki totesi MTV Uutisille.

Twitterissä miestä kuitenkin myös ymmärretään. Ainakin Aleksi Valavuori ja Duudsoneiden Jukka Hilden ovat jo ennättäneet käydä välittämässä omat voimasanansa Arhinmäen katumustviitin alle.

– Tsemiä ja mennään eteenpäin, Valavuori viestittää ministerille hymiön kera.

Hildenkin on sitä mieltä, että välillä mopo voi karata käsistä ministereiltäkin:

– Välillä pitääkin mennä pitkäksi ;) Jaksaa taas paremmin! Go big or go home on ihan ookoo every once in a while, Duudsoni heittää.

Myös missikaunotar Sara Sieppi tuntuu ymmärtävän Arhinmäen innostumisen:

– Veikkaan, että arhinmäkikännejä nähtiin myös lauantaina Suomessa eikä vaan Sotsissa. Rauha maahan, ei viittis lisää toisen morkkista, Sieppi toppuuttelee Arhinmäen arvostelijoita omalla Twitter-sivullaan.

Juttua päivitetty kello 18:25: Lisätty Sara Siepin kommentti

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat