Suomalaismies nosti rahaa automaatista Pattayalla, kun apuun tuli paikallinen – sieppasi lopulta suomalaisen käteiset ja pakeni

Thaimaalainen The Pattaya News uutisoi 13. heinäkuuta sattuneesta tapauksesta, jossa laosilainen transnainen otti suomalaiseen mieheen kontaktia raha-automaatilla ja myöhemmin yritti paeta miehen nostamien noin 500 euron kanssa.

Uutisen mukaan suomalaismiehellä oli ilmeisesti alkuyöstä kielimuurista johtuvia ongelmia pankkiautomaatin kanssa, jolloin laosilainen Yao Wongmanee tarjosi apua.

Suomalaisen onnistui Wongmaneen avustuksella nostaa automaatista noin 17 000 bahtia, eli noin 500 euroa.

Wongmanee houkutteli rahanoston jälkeen Mikon läheiseen olutbaariin juttelemaan drinkkien lomassa.

Tarjosi seksipalveluita

Wongmanee tarjosi miehelle seksipalveluita, mistä mies kertoo kieltäytyneensä. Viranomaiset kertovat, että tämän jälkeen Wongmanee sieppasi miehen nostamat käteiset suomalaisen rintataskusta ja pakeni paikalta juosten.

Mieshenkilö ryhtyi takaa-ajoon, jonka myös paikalla olleet niin sanotut turistipoliisit havaitsivat. Wongmanee tavoitettiin läheisestä baarista, jossa hänet pidätettiin.

Aluksi Wongmanee väitti, että hän oli saanut rahat lahjaksi, mutta on viranomaisten mukaan myöntänyt anastuksen yrityksen. Wongmaneeta syötetään varkaudesta ja hän joutunee mustalle listalle päätymisen myötä karkotetuksi Thaimaasta. Rahat on palautettu suomalaismiehelle.

Katupartiointia lisätty

Tapaus on viikon sisään jo kolmas laatuaan Pattayan suositulla Walking Street -kadulla. Viranomaiset muistuttavat, ettei raha-automaateilla turisteja lähestyviin tuntemattomiin pidä luottaa.

Viranomaiset kertovat, että tapaus ratkesi alueen katupartioinnin lisäämisen ansiosta.

Ulkoministeriön mukaan Thaimaassa vierailee noin 150 000 suomalaista vuosittain ja maassa asuu noin 1500-2000 suomalaista.

Pattaya on yksi Thaimaan suosituimmista lomakohteista muun muassa vilkkaan yöelämän ja lukuisten golfkohteiden ansiosta. 

Lue myös:

    Uusimmat