Suomalaisjuontaja tapasi Robbien: Williams paikalle suoraan suihkusta

Radio Novan luovan tuotannon päällikkö, juontajanakin tunnettu Jupe Tuomola pääsi suomalaisfanien mukana tapaamaan laulaja Robbie Williamsia tämän Suomen-vierailun aikana.

Laulaja Robbie Williams esiintyi Helsingissä sunnuntaina ja maanantaina. Nova järjesti verkkosivuillaan kilpailun, jonka kaksi voittajaa ystävineen pääsivät tapaamaan supertähteä kulisseihin ennen Hartwall Areenan konserttia. Meet&Greet -tapahtuman isäntänä toimi Jupe Tuomola, joka kertoo MTV.fille tapaamisen tunnelmia.

Yleensä suurten tähtien fanitapaamiset saattavat olla hyvin pikaisia, tähtien vain piipahtaessa esimerkiksi yhteiskuvissa fanien kanssa. Toisin kuitenkin kävi Williamsin kohdalla:

– Hän on niin iso tähti, että olisi hyvin voinut jättää vaikka tulematta, mutta mitä vielä. Williams vietti suomalaisfanien kanssa ainakin 20 minuuttia. Hän huomioi jokaisen ja naiset saivat kaikki poskisuudelmat ja halaukset.

Williams oli saapunut tapaamiseen suoraa sound checkin jälkeen. Miehellä ei ollut kiire minnekään, vaikka hän saapui tilaisuuteen suoraa suihkusta.

– Tapaamisessa oli älyttömän hyvä fiilis. Robbie tuli paikalle hieman myöhässä, suoraa suihkusta kylpytakki yllään. Oli hänellä myös jotkut housut kylpytakin alla, mutta muuten hyvin rentona tukka märkänä ja tohvelit jalassa, Jupe nauraa.

Jupe hehkuttaa Robbien olleen aidosti kiinnostunut faneista ja heidän taustoistaan. Tähti olikin huomioinut jutuillaan kaikkia paikallaolijoita.

– Yksi faneista harrasti laulua ja Robbie vaikutti olevan aidosti kiinnostunut hänen esiintymishaaveistaan. Williams ei käyttäytynyt ollenkaan feikin oloisesti, hän oli hyvin kohtelias ja rento.

Tähti oli myös kertonut tarinoita itsestään:

– Williams muisteli sitä, miten hänkin oli aluksi vain jalkapallofani, joka osasi laulaa. Yksi faneista oli raskaana ja tälle laulaja puolestaan kertoi oman vaimonsa raskaudesta.

Tuomola itse oli jutellut Williamsin kanssa tatuoinneista. Jupe oli kertonut Williamsille haaveilevansa peittävänsä kätensä tatuoinnin, mutta laulaja oli ollut eri mieltä.

– Williams oli sitä mieltä, että tekstejä ei pitäisi koskaan peittää. Tatuoinnit kertovat kuitenkin sen hetkisistä ajatuksista. Tosin minun kädessä on egyptiläinen teksti, joka on vain erilaisia merkkejä peräkkäin laittamalla tehty, en edes tiedä mitä se tarkoittaa.

Jupen ja Robbien tapaamisesta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti nettisivuillaan.

Lue myös:

    Uusimmat