Ex-missi Sara Chafak löysi uuden kodin – ei paljasta, muuttiko yhteen poikaystävän kanssa vai ei: "Siellä lymyilen"

7:08

Vappu ja Marja Livessä vieraillut Sara Chafak kertoi muuttaneensa uuteen vuokra-asuntoon, mutta entinen missi ei paljasta asuuko hän yksin vai yhdessä jonkun kanssa.

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 28, paljasti Vappu ja Marja Livessä löytäneensä uuden vuokra-asunnon.

Marja Hintikka totesi nykyään tuntuvan siltä, että kaikki, mitä Chafak tekee, päätyy lehtien otsikoihin. Kuten se, että Chafak haki hiljattain uutta kotia.

Asunto löytyi, mutta Chafak ei Vappu Pimiän kysymyksestä huolimatta kertonut, muuttiko hän yksin vai vihdoin yhteen pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa.

– En halua kommentoida. Kämppä löytyi, siellä oleskelen, lymyilen, Chafak sanoi.

Ex-missi on aktiivinen ja hänellä on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi kohtaavansa paljon väitteitä siitä, että hän etenisi niin sanotusti reittä pitkin työurallaan.

Chafak on kohdannut myös nettikiusaamista.

– Totta kai. Eihän siltä voi välttyä. Ikinä ei voi miellyttää kaikkia, mutta minulla on nollatoleranssi kaikkeen negatiiviseen, esimerkiksi kiusaamiseen. Ei minulla ole aikaa millekään negatiiviselle, Chafak sanoo.

– Sanon vaan, ei tarvitse reittä pitkin mennä sinne, minne haluaa, jos on oma tahto, omat avut, raajat ja oma pää. En jaksaisi edes mennä koko asiaan. On fakta, että tänä päivänä on paljon uranaisia, jotka ovat alusta asti "self-made".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja