Lotta Näkyvä innostui vuorien huiputtamisesta – julkaisi pysäyttävän kuvan itsestään lumihuippujen rinnalla

Lotta Näkyvä on innostunut vuoristovaeltamisesta.

Miss Suomi 2013 -tittelin ansainnut Lotta Näkyvä julkaisi mykistävän upean kuvan matkaltaan Annapurnasta. Näkyvä oli kiipeilemässä ja vaeltamassa Nepalissa sijaitsevan Annapurnan luonnonsuojelualueella. 

Näkyvä on julkaissut aiemminkin runsaasti materiaalia vuoristossa vaeltamisestaan. Aiemmassa julkaisussaan Näkyvä kuvailee, että on rakastunut Annapurnaan. Nyt Näkyvä on kuitenkin palannut vaellus- ja kiipeilymatkaltaan, ja julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo ajatuksistaan koskien Annapurnaa.

– Se on niin kaunis, peloton ja majesteettinen. Voisin tuijottaa sitä ikuisuuden ja opiskellen sen yksityiskohtia, opetellen eri reittejä ja niiden vaaroja. Silloin tällöin lumivyöry valuisi alas rinnettä, avaten silmäni vieläkin suuremmiksi. Kaipaan sinua jo nyt upea peto, Näkyvä kirjoittaa.

Kuvassa Näkyvä on pukeutunut valkoiseen mekkoon ja on sivusuunnassa kameraan päin, silmäluomet ovat painettuna alas. 

Lähde: Instagram

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.