Jäätävä tilanne! Vegaani toimittaja Ina Mikkola saa illallisella eteensä pelkän perunan

Toimittaja Ina Mikkola joutuu hämmentävään tilanteeseen Neljän tähden illallinen -ohjelmassa.

Neljän tähden illallinen -ohjelmaa tähdittävä mediapersoona Vici "Seksikäs Suklaa" Konssi yllättää toimittaja Ina Mikkolan. Yllätyksen taustalla on tieto siitä, että Mikkola on vegaani, ja hänen illallisensa suunnittelu aiheuttaa päänvaivaa.

Alkuruoan jälkeen Mikkola saa eteensä uunissa kypsytetyn rosamunda-perunan.

– Olisin myös ihan tyytyväinen perunaan, sillä peruna on ihan hyvää sellaisenaan, Ina Mikkola toteaa vaatimattomasti jaksossa.

– Olin aivan yllättynyt, kun Inalle iskettiin yhtäkkiä kylmä uuniperuna, juontaja Kristoffer Ignatius hämmästelee.

Pian Mikkolalle kuitenkin selvisi, että luvassa on hänellekin muutakin ruokaa.

– Minua jännitti tosi paljon, että saanko tosiaan vain sen perunan ja hän vitsillä aluksi toikin vain sen perunan. Se oli hyvä läppä. Sitten siinä oli onneksi jotain muutakin.

Neljän tähden illallinen yhdistää joka viikko neljä julkkista kisaamaan siitä, kuka heistä tarjoilee viikon parhaan illallisen. Kukin heistä valmistaa vuorollaan kolmen lajin illallisen muulle ryhmälle kotonaan tai muussa itselleen tärkeässä paikassa.

Kokkaus sujuu tähdiltä vaihtelevasti: osalta kokkaus sujuu kuin tanssi ja toiset joutuvat turvautumaan apujoukkoihin. Jokaisen illallisen jälkeen vieraat antavat pisteet ruoasta ja tunnelmasta. Kokkaustaitoja arvioi myös oikea keittiömestari – sanojaan säästelemättä.

Neljän tähden illallinen arkisin klo 20 Subilla ja mtv.fissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja