Suomalaisgolfarit tekivät hyvää jälkeä Dubaissa – "Ei saanut hengähdystaukoa"

Suomen Noora Komulainen ylsi jaetulle kymmenennelle ja Ursula Wikström jaetulle 13. sijalle golfin naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa Dubaissa. Kolmen kierroksen kilpailussa Komulainen jäi voittajasta kuusi ja Wikström yhdeksän lyöntiä.

– Tänään taisi olla kisan kuumin päivä. Vaikka tuulta olikin jonkun verran, olivat olosuhteet tosi uuvuttavat, eikä saanut kentällä hengähdystaukoa oikein missään vaiheessa. Pallon lyöminen alkoi olla taas mukavan raikasta, kun muistin taas pelata peliä, enkä vaan tehdä suorituksia toinen toisensa perään, Wikström tuumi tiedotteessa.

Kilpailun voitti Espanjan Nuria Iturrios, joka summasi 206 lyöntiä. Hänen lopputuloksensa oli kymmenen alle parin. Iturrios käytti päätöskierrokseen 71 lyöntiä, Komulainen 72 ja Wikström 71.