Suomalaisella verkkokaupalla myynnissä hulvaton tuote: "Sopii kaikille, jotka ovat olleet tekemisissä Kelan kanssa"

Suomalainen verkkokauppa kantaa kortensa kekoon Kelan lomakkeisiin kyllästyneiden suomalaisten puolesta. Haluaisitko sinä nukkua Kelan lomakkeen hellässä syleilyssä?

Moni on voinut hieraista silmiään törmätessään hassuista tuotteistaan tutun suomalaisen verkkokaupan mainokseen lakanasta, jonka kuviointi on vähintäänkin yllättävä. Puuvillalakanaan on nimittäin painettu monelle tuskallisenkin tuttu TT2-lomake, jolla ilmoitetaan Kelalle työttömyysajan jatkumisesta. Kenties perusajatuksena on se, että pelot pitää kohdata oikein kunnolla?

– Tuote sopii kaikille, jotka ovat olleet tekemisissä Kelan kanssa, ja valitettavasti TT2-lomake, kuten muutkin korvaushakemuslomakkeet, ovat varsinkin viime vuosien aikana tulleet tutuiksi Suomen kansalle, perustelee tuotetta myyvän Mulletoi.com-verkkokaupan tuoteassistentti Anniina Huttunen.

Myyntilukuja verkkokaupasta ei paljasteta, mutta se myönnetään, että tuotteelle on ollut kysyntää. Suosiosta kertoo sekin, että lakanasta tehty Facebook-päivitys on kerännyt osakseen jo yli 11 000 tykkäystä ja satoja kommentteja.

– Tuotteen keksijä on erikoistunut hassuihin ja hiukan erikoisiin tuotekeksintöihin. Olemme saaneet lakanasta vain positiivista palautetta sekä paljon palautetta siitä, että myyntiin haluttaisiin myös muita Kelan lomakkeisiin liittyviä lakanoita. Esimerkiksi toimeentulotukilomaketta on pyydetty, Huttunen nauraa.

Eronneille avioeropaperilakanat?

Tuote on kerännyt osakseen huvittuneita kommentteja niin Facebookissa kuin verkkokaupassakin.

"Tässähän valmistujaislahja suvun tuoreille taiteen maistereille", ivaili eräs kommentoija.

Ideoita on virinnyt myös muihin lomakkeista inspiraationsa saaneisiin lakanoihin. Kinkkisen ahdistava veroilmoitus voisi ainakin sopia monen suomalaisen tarpeisiin. Tai kukapa eronnut ei esimerkiksi haluaisi lievittää tuskaansa kieriskelemällä avioeropaperilakanoiden välissä?

"Loistava idea! Saiskos myös avioeropaperit, toimeentulotukihakemuksen ja asumistukihakemuksen?" kyselikin yksi kommentoijista.

Eräs kommentoija kiinnitti huomiota kuitenkin mielenkiintoiseen yksityiskohtaan. Onko työttömyystuilla elelevillä oikeastaan edes varaa monta kymppiä maksaviin lakanoihin?

"Tuote on huvittava. Tuli vain sähköpostilla ilmoitus tästä. Tuli vain mieleen, että tämän ostavat ensisijaisesti juurikin Kelan tai sossun tuilla asuvat ja hinta on heille aika suolainen, joten hinnanalennus voisi olla paikallaan."


1:49

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja