Mainos

Nainen myi leipomistarvikkeita netissä – somessa nauretaan härskille yksityiskohdalle: "Säästä 'kärsä' minulle"

Nainen sai K-18 merkinnän myynti-ilmoitukseen tahattoman huolimattomuutensa vuoksi. Omintakeisesta myyntikuvasta vinkkaavat verkkosivuillaan muun muassa The Sun ja news.com.au.

Ylimääräisestä roinasta on helppo päästä eroon myymällä ne esimerkiksi Facebook-ryhmien tai myyntipalstojen kautta: nappaat vain kuvan myytävästä tuotteesta, täytät myynti-ilmoituksen ja odotat innokkaiden ostajien yhteydenottoja – yksinkertaista.

Vaikka nykyaika onkin tehnyt tavaran myymisestä helppoa, aina kaikki ei kuitenkaan mene täysin nappiin.

Kakkuvuoille K-18-merkintä

Eräs australialaisnainen päätti hankkiutua eroon ylimääräisistä kakku- ja muffinssimuoteistaan. Leivonnan ystävä halusi myydä vuoat yhtenä isona pakettina. Siksi hän asetteli koko vuoka-arsenaalinsa pöydälle ja nappasi kuvan kokonaisuudesta.

Myyjätär asetti vuokasetilleen lähtöhinnaksi 50 dollaria, eli noin 45 euroa. Aika tuntuva hinta käytetyistä vuoista – mutta pieni hinta niistä makeista nauruista, jotka naisen myynti-ilmoitus sai aikaan Facebook-käyttäjien keskuudessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen julkaisema kuva päätyi Kmart Unhacks & Roats -nimiseen Facebook-ryhmään, joka jakaa sivuillaan seuraajiensa iloksi kotiin liittyviä hassunhauskoja kuvia ja muita julkaisuja.

Riemu repesi some-käyttäjien keskuudessa

Sadat Facebook-käyttäjät innostuivat kuittailemaan australialaisnaiselle myyntikuvaan eksyneen mokan vuoksi.

– Rakastan tuota norsuvuokaa. Säästä ”kärsä” minulle, yksi riensi kommentoimaan.

– Olisitko kenties halukas myymään vuokia erissä? Niissä on vain yksi, jonka tarvitsisin erityisesti, eräs kysyi vihjailevaan sävyyn myynti-ilmoituksen tehneeltä naiselta.

– Minulla on tuo keskimmäinen vuoka. Se on suosittu, erityisesti tyttöjenilloissa, eräs vitsaili.

Moni Facebook-käyttäjä sanoi tarvitsevansa peniksen muotoisen kakkuvuoan tulevia syntymäpäiviä varten. Mikäpä lämmittäisi paremmin ystävän mieltä kuin kermavaahdolla kuorrutettu peniskakku?

– Tämä nippu olisi todella kätevä lasten synttäreille, Rhiannon vinkkasi ystävälleen.

– Mistä näitä saa ostaa? Kaverin puolesta vain kyselen, Chrystal tiedusteli pilke silmäkulmassaan.

The Sun-lehden mukaan penisvuokia on myynnissä esimerkiksi eBayssa parillakympillä. Kenties tämän ilmoituksen jälkeen kyseinen tuote menee kuin kuumille kiville? 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, news.com.au, Facebook

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja