Nainen myi leipomistarvikkeita netissä – somessa nauretaan härskille yksityiskohdalle: "Säästä 'kärsä' minulle"

shutterstock_1038540028
Facebook-käyttäjät innostuivat peniksen muotoisesta kakkuvuoasta. Kuvituskuva.  Shutterstock

Nainen sai K-18 merkinnän myynti-ilmoitukseen tahattoman huolimattomuutensa vuoksi. Omintakeisesta myyntikuvasta vinkkaavat verkkosivuillaan muun muassa The Sun ja news.com.au.

Ylimääräisestä roinasta on helppo päästä eroon myymällä ne esimerkiksi Facebook-ryhmien tai myyntipalstojen kautta: nappaat vain kuvan myytävästä tuotteesta, täytät myynti-ilmoituksen ja odotat innokkaiden ostajien yhteydenottoja – yksinkertaista.

Vaikka nykyaika onkin tehnyt tavaran myymisestä helppoa, aina kaikki ei kuitenkaan mene täysin nappiin.

Kakkuvuoille K-18-merkintä

Eräs australialaisnainen päätti hankkiutua eroon ylimääräisistä kakku- ja muffinssimuoteistaan. Leivonnan ystävä halusi myydä vuoat yhtenä isona pakettina. Siksi hän asetteli koko vuoka-arsenaalinsa pöydälle ja nappasi kuvan kokonaisuudesta.

Myyjätär asetti vuokasetilleen lähtöhinnaksi 50 dollaria, eli noin 45 euroa. Aika tuntuva hinta käytetyistä vuoista – mutta pieni hinta niistä makeista nauruista, jotka naisen myynti-ilmoitus sai aikaan Facebook-käyttäjien keskuudessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen julkaisema kuva päätyi Kmart Unhacks & Roats -nimiseen Facebook-ryhmään, joka jakaa sivuillaan seuraajiensa iloksi kotiin liittyviä hassunhauskoja kuvia ja muita julkaisuja.

Riemu repesi some-käyttäjien keskuudessa

Sadat Facebook-käyttäjät innostuivat kuittailemaan australialaisnaiselle myyntikuvaan eksyneen mokan vuoksi.

– Rakastan tuota norsuvuokaa. Säästä ”kärsä” minulle, yksi riensi kommentoimaan.

– Olisitko kenties halukas myymään vuokia erissä? Niissä on vain yksi, jonka tarvitsisin erityisesti, eräs kysyi vihjailevaan sävyyn myynti-ilmoituksen tehneeltä naiselta.

– Minulla on tuo keskimmäinen vuoka. Se on suosittu, erityisesti tyttöjenilloissa, eräs vitsaili.

Moni Facebook-käyttäjä sanoi tarvitsevansa peniksen muotoisen kakkuvuoan tulevia syntymäpäiviä varten. Mikäpä lämmittäisi paremmin ystävän mieltä kuin kermavaahdolla kuorrutettu peniskakku?

– Tämä nippu olisi todella kätevä lasten synttäreille, Rhiannon vinkkasi ystävälleen.

– Mistä näitä saa ostaa? Kaverin puolesta vain kyselen, Chrystal tiedusteli pilke silmäkulmassaan.

The Sun-lehden mukaan penisvuokia on myynnissä esimerkiksi eBayssa parillakympillä. Kenties tämän ilmoituksen jälkeen kyseinen tuote menee kuin kuumille kiville? 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, news.com.au, Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja