Suomalainen kansainvälisen floristikilpailun toinen

Suomalainen floristimestari Pirjo Koppi on niittänyt mainetta kansainvälisessä International Designer of the Year 2011 -kilpailussa. Ensimmäisen sijan sai indonesialainen Andy Djati Utomo.

Espoolainen floristimestari Pirjo Koppi on tullut toiseksi International Designer of the Year 2011 -kilpailuissa, joka järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Viime vuonna Koppi voitti koko kilpailun, jonka järjkestää skotlantilainen Fusion Flowers -lehti.

Kategorioita on neljä: Maailman 8. ihme, Morsiustyö, Muotiluomus ja Vapaa aihe. Kansainvälinen kolmen hengen tuomaristo arvioi kuvat anonyymeinä. Pirjo Kopin työt palkittiin yhdellä kullalla, yhdellä hopealla ja yhdellä pronssilla. Näillä hän saavutti koko kilpailun toisen sijan. Tänä vuonna voitto meni indonesialaiselle Andy Djati Utomolle ja kolmas sija australialaiselle Mark Pamplingille.

Kansainvälisen sijoituksen lisäksi Pirjo Koppi nauttii arvostusta myös Suomessa: Suomen Kukkakauppiasliiton jäsenistö valitsi hänet Vuoden Floristiksi 2011.

– Vankka ammattitaito, positiivinen elämänasenne ja halu toimia alan kehittämisen puolesta olivat valinnan keskeisiä perusteita. Pirjo Kopin menestys niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa on merkittävä, perusteluissa todettiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat