Mainos

Sundqvistin rahoja ei selvitetty loppuun asti

Entisen pankinjohtajan Ulf Sundqvistin tuloja ja varallisuutta koskevaa ulosottoselvitystä ei viety koskaan loppuun asti. Johtava kihlakunnanvouti Heikki Merenheimo vahvisti lauantaina radiouutisille, että ulosottoselvitys jäi kesken.

Arsenal-Silta pyysi selvityksen keskeyttämistä, koska se oli aloittanut Sundqvistin kanssa neuvottelut sovintoratkaisusta. -Hänestä oli tehty ulosottoselvitys, jonka hän oli allekirjoittanut ja jossa hän oli vakuuttanut, että hänellä ei ollut tuloja tai omaisuutta, mutta sen tarkistukset oli tekemättä, Merenheimo sanoi.
Merenheimon mukaan asiassa olisi ilman keskeyttämispyyntöä tehty vielä joitakin tarkistuksia. Merenheimon haastattelun yhteydessä mainittiin, että pyyntö tutkimusten keskeyttämisestä esitettiin kaksi viikkoa ennen kuin sopimus vahingonkorvausten pienentämisestä syntyi Sundqvistin kanssa.

Poliisitutkintakin ontui

TV 1:n A-Bros ohjelma kertoi perjantai-iltana, että myös poliisin tutkimukset Siltapankin keväällä 1995 tekemästä rikosilmoituksesta jäivät vaillinaisiksi. Ohjelman mukaan Siltapankille riittivät tiedot Sundqvistin tilien rahasiirroista ja verotuksesta. Ohjelman mukaan poliisin osalta asia jäi siihen, koska Siltapankki ei halunnut lisäselvityksiä.
Toinen valtiovarainministeri Arja Alho (sd.) on vedonnut siihen, että Sundqvistin omaisuudesta tehtiin perusteellinen selvitys ennen kiistaa herättäneen vahingonkorvaussopimuksen syntymistä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.